Hoe blijft de plexiglas display staan glanzend?

- Sep 08, 2017-

Hoe blijft de plexiglas display staan glanzend?

Met het wijdverbreide gebruik van plexiglas is het gebruik van acrylbeelden ook steeds wijdverspreid. Bij het gebruik van dezelfde tijd, negeert u gewoonlijk het onderhoud van de displaystandaard. Als u het gebruik van plexiglas display tegelijkertijd wilt gebruiken, kunt u nog steeds een helder glans aanhouden, dan is een zekere onderhoud en reiniging nodig.

De displaystandaard moet regelmatig worden gereinigd. Plexiglas display staat als een lange blootstelling aan de lucht in de display rekwisieten, het oppervlak zal onvermijdelijk sommige vlekken en stof hebben, om te voorkomen dat de meest basale weergave is om de glans te behouden. Vaak reinigen kan de glans van de displaystandaard effectief handhaven. Als u vlekkenvlekken moeilijker kunt reinigen, kunt u een mild reinigingsmiddel kiezen. Zachte reinigingsmiddel die met water is bevochtigd met een zachte doekje, kan het oppervlakschade van het beeldscherm voorkomen, zodat het beeldscherm de heldere glans kan verliezen.

Na het schoonmaken kunt u de juiste zorgverlener kiezen. Momenteel op de markt zijn er spoelwasreinigers en reinigingsapparaten

Onderhoudsmiddel. Het af en toe gebruik van deze producten om onderhoud te helpen helpt bij het behoud van de glans van het acrylblad. Als het gebruik van het frame te lang druppelt, kunt u hetzelfde proberen als het wassen van de auto, het gebruik van een zachte doek in het oppervlak evenwijdig uit het vloeibare polijster verwijderen, kan de plexiglas beschermen tegen externe erosie. Kan effectiever zijn om het oppervlak van het display frame glad te houden, maar kan ook blinkend blijven, helder zoals altijd.


Een paar:Is plexiglas glas of plastic? Volgende:Vouw eigenschappen de acryl