Hoe is het acryl stretch?

- May 05, 2017-

Hoe is het acryl stretch?

Een acrylweergave van het productieproces, kan worden gezegd dat het een systeem van werk is, veel processen vormen een mooie acryl display stand. Acryl beeldscherm Om een goede vorm te kunnen maken, zijn er vaak plaatsen die nodig zijn om te buigen, sommige hebben kromming van de bocht, sommige zijn direct in een bepaalde hoek gebogen. Dus hoe is het acryl tentoonstellingsframe gebogen? Het volgende is een korte inleiding.

211-2.jpg

Acrylbuigen, ook wel warmbuigbewerking genoemd, verwijst naar de hoge temperatuuroven om te bakken tot het verzachten van acryl en vervolgens op de kromming van de vorm op de buigvorm worden geplaatst, die na de vorm worden afgekoeld. Acrylweergave van het buigproces worden geproduceerd in de bovenkant van de buigmachine.

In het buigproces moet erop gelet worden dat de hete onderdelen moeten worden geïdentificeerd, in overeenstemming met de grootte van de tekeningen, en let op het verwarmingsproces om ervoor te zorgen dat de warmte delen gelijkmatig worden verwarmd zodat de weg Mooi en accuraat zijn. Onze fabriek voert het warmbuigproces uit, want het is de hele Rewan, om de oven, het acrylmateriaal en de vorm in de oven te gebruiken, wanneer er een bepaalde temperatuur is vastgemaakt aan de mal in de mal.

16070408474539.jpg

Door de bovenstaande omschrijving zijn we op het acrylbeeldscherm hoe u een zeker begrip van de. Daarnaast herinner u er ook aan dat als de onjuiste werking in de bocht niet alleen het gewenste effect kan bereiken maar ook schuine vervorming veroorzaakt. Het is niet alleen veroorzaakt door vervorming van materialen en werktijden van afval, ernstig en zelfs omdat het product wordt gesloopt, dus let ook op de buigwerkzaamheden om problemen te vermijden.


Een paar:Acryl Display Stand Volgende:De kennis over acrylproducten lijmen