Hoe is de meest eenvoudige acryl box gemaakt?

- Sep 14, 2017-

Hoe is de meest eenvoudige acryl box gemaakt?

Acryl box met zijn voordelen meer en meer mensen zijn welkom, en nu in de supermarkt ziet zijn schaduw, hoge transparant acryl box in de lichte bestraling zal weerspiegelen de glanzend, omdat het acryl weergave vak zegel is goed, maar ook effectief vocht, voor het behoud van voedsel heeft een zeer goede werking.

Acryl voedsel box is gemaakt van transparant acryl, de algemene dikte van 2-3mm met de plaat, te dun, dan eenvoudig te buigen, te dik kosten is relatief hoog, acryl vak productie te gaan door middel van drie processen, de volgende Kelix acryl producten voor iedereen praten over hoe het vak acryl voedsel wordt gemaakt?


1, snijden: de juiste grootte van de acrylplaat snijden. Natuurlijk, wanneer de verkiezing plaat, wanneer u wat vorm en kleur wilt kunt kiezen hun eigen.


2, gepolijst: knippen nadat de acryl sectie relatief ruw, ondoorzichtig is, het ziet er niet erg mooi, dus na de gepolijste gepolijst, gepolijst om hoge transparantieeffect te bereiken.


3, verlijmen: het leidinggevend of acryl vak 5 samen, in contact met het oppervlak van de plaats met lijm, wachten op een periode na de lijm droog, het acryl kan worden zeer gemakkelijk te ontbinden samen, zeer solide. In combinatie met een bijzondere dekking, zodat een acryl box, ziet er zowel mooi als praktisch gemaakt.


Een paar:Acryl label Volgende:OUKE leer je acryl showdoos vies hoe te doen?