Hoe om te kiezen van een goede acryl display rek, identificeren van de voors en tegens van acryl display?

- Sep 11, 2017-

Hoe om te kiezen van een goede acryl display rek, identificeren van de voors en tegens van acryl display?

In het buitenland, 70% van de tentoonstelling zijn acryl materiaal, pioneer dragon als een professionele fabrikant van acryl producten, gewoon vertellen u over de professionele vaardigheden kopen.

Ten eerste, aandacht besteden aan de transparantie van acryl. De testmethode is heel simpel, eerst van alles wat die we gebruiken een pure white paper op de acryl achter, en dan kijken wij of het is duidelijk, als via het acryl om te zien dat stuk papier een klein geel gevoel, dan is dit soort acryl het soort slechte acryl , als via de acryl heel duidelijk te zien, zie het papier kleur niet veranderd, dan is het beter acryl.

Ten tweede, aandacht besteden aan het slijpen van acryl. Acryl producten na laser snijden als niet gepolijst vertrekt een gesneden, voelt zeer ruw, kunnen worden onderscheiden door het gevoel.

Ten derde, aandacht besteden aan de hechting van acryl. Acryl display frame hechting goed of slecht invloed op het algehele uiterlijk van de acryl displayframe, zien of de vorming van acryl bonding, betalen aandacht aan de vraag of er is lijm de overloop, of er bubbels, enzovoort.

Ten vierde, aandacht besteden aan acryl zeefdruk. In het kader van de acryl display boven zeefdruk moet of logo observeren de inhoud van zeefdruk is duidelijk en delicate, u kunt Trek voorzichtig aan de hand, maar probeer niet teveel te voorkomen krassen compensatie.


Een paar:Hoe te handhaven van de vorm van de originele acryl ambachten het? -Shenzhen plexiglas producten Volgende:Het gebruik van plexiglas producten in huis