Hoe kiest u de juiste acryl afdrukmethode?

- May 15, 2017-

Hoe kiest u de juiste acryl afdrukmethode?


Vanaf het begin van het lettertype plus de eenvoudige print lijn, aan de achterkant van de eenvoudige inkt afdrukken, is het afdrukken al lang niet in staat om de people's groeiende vraag te voldoen. Wat mensen nodig hebben is een duidelijker beeld, meer voor de hand liggende veranderingen in welke afdrukmethode, met name in de categorie van acryl producten als vertegenwoordiger. (Acryl buiten teken houder, acryl tafelkaarten, acryl lichte dozen, enz.) Mensen komen met hogere eisen voor het drukken van het product. Hoe te kiezen van een geschikte afdrukmethode voor hun eigen, vervolgens geconfronteerd met allerlei druktechnieken, en is een meer hoofdpijn-probleem. Gecombineerd met het drukproces vanOUKEacryl producten fabriek te vertellen, hoop dat het kan u helpen.

Zeefdruk: dat wil zeggen, scherm afdrukken, de druk in de netto borstel, de inkt door het scherm, het maken van het acryl oppervlak afgedrukt op hetzelfde patroon en het scherm. De werking is eenvoudig en snel, de prijs is goedkoop. Gemeenschappelijk in de afgedrukte logo en andere scènes.

acrylic signage14.jpg


acrylic display.JPG


UV-afdrukken: een afdrukken manier door het ultraviolet licht om te genezen van de inkt, die niet veranderen van kleur, krasweerstand. Maar na het afdrukken de acryl plaat kan niet worden gebogen, vaak gebruikt in sommige van de producten zijn niet veeleisend hoge precisie dingen zoals sommige acryl reclameborden, acryl wijnmerk.


acrylic trophy2.JPGacrylic trophy2.JPGDigitaal drukwerk: dat wil zeggen, spuiten van een laag van olie film op de acrylplaat en vervolgens afdrukken de technologie. Haar zeer hoge nauwkeurigheid, acryl plaat kan worden gebogen, maar gemakkelijk te krassen, geen hoge temperatuur. Gemeenschappelijk gebruik in sommige acryl teken houder.

acrylic block frame1.JPG

acrylic block1.JPG

Inkjet

acrylic coaster.JPG

Ik denk dat door middel van de bovenstaande introduceren, we hebben onze eigen de geschikte manier gevonden afdrukken, we OUKE heeft 20 jaar ervaring in de acryl industrie, afdrukken methoden ook houden verbetering van de volgen de eisen van de markt en streven ernaar om te voldoen aan de ieders eisen, In de toekomst zullen we deze houding ook houden, en we gaan hoger, samen verder te gaan.


Een paar:Wat zijn de soorten acryl display rekken? Volgende:Acryl Materiaal Fish Tank Kenmerken