Hoe te knippen acryl plaat? Plexiglas in plakkerig wanneer aandacht moet besteden aan het probleem opnemen?

- Nov 14, 2017-

Huis inrichting decoratie in het proces vereist het gebruik van decoratiematerialen is zeer veel, soms we zelfs gehoord, zoals acrylplaat, ik denk dat veel mensen het woord horen weet niet wat het is, want het maakt gebruik van een heleboel mensen weten niet? In feite is het gebruik van acryl plaat in de decoratie is zeer frequent. Naast komen te begrijpen in detail de acryl plaat hoe te snijden goed? Wat zijn de problemen die moeten worden betaald aandacht aan wanneer de acryl bestuur plakkerig is?

Hoe te knippen acryl plaat?

1, gebruikt, u kunt drie tot vier nieuwe behang mes, eerst netjes gestapeld samen in het onderste deel van de tape vast moet netjes;

2 en dan gebruik het behang hoofd op de achterkant van de tip (elke blade op de achterkant van het hoofd heeft een kleine depressie zak) mes af te bakenen u het gewenste gedeelte te buigen, moet de sterkte van allen, met een liniaal van een rij , tot de acryl plaat dikte van 1 / 2-1 / 3 van de graad;

3, kan na de trog, met een blower (voor een spotlight gecentraliseerd wind) waait, ook worden gebakken met wax hoofd, niet gebakken plakken. En dan negentig procent uit, vouw het. Vanwege het blad is het buigen zeer ongecompliceerd.

4. acryl bestuur kan niet worden opgeslagen met overige organische oplosmiddelen, geen contact met organische oplosmiddelen. In het proces van transport, niet de oppervlakte beschermende films of kras papier. Kan niet worden gebruikt in de temperatuur van meer dan 85 graden Celsius omgeving. Schoon acrylplaat slechts met 1% zeep water, met zachte katoenen doek gedimde zeep water, niet hard kunt gebruiken of droog vegen, anders het oppervlak is gemakkelijk te worden bekrast. De coëfficiënt van de thermische uitzetting van acryl plaat is zeer groot en de intrekbare goedkeuring moet worden beschouwd als gevolg van de variatie van de temperatuur.

Wat zijn de problemen die moeten worden betaald aandacht aan wanneer de acryl bestuur plakkerig is?

1, acryllijm kan corroderen het oppervlak van de acryl bestuur, en laat sporen die moeilijk te elimineren, zodat u kunt stickers methode om het delen te beschermen moet niet worden gebonden.

2, vet, stof of poriën zal worden gebonden, moeilijk te gelijkmatig bedekt en laat bubbels, zodat moet worden verwijderd voordat de hechting.

3. Wanneer de lijm wordt te weinig gebruikt, zal de lijm lucht in de lucht brengen, wanneer de lijm is aangegaan.

4, de directe klap zal maken de rand van het oppervlak van de hechting bleken als gevolg van de snelle verdamping van lijmen.

5, binnen temperatuur, de temperatuur en de andere factoren ook een bepaalde invloed hebben op de hechting van de acryl plaat.

6, de stress op het oppervlak van de acryl plaat en de oppervlakte spanning en aantasting veroorzaakt door het snijgereedschap zal van invloed zijn op het effect van de hechting van de acryl plaat.

7, voordat de lijm is niet volledig genezen, de rechtstreekse blootstelling aan de zon voor een lange tijd, zal aanbrengen in acryl producten wisselend van vergeling, zal ernstige gevolgen hebben voor de acryl producten (acryl lichtgevende woord, acryl lamp box) mooie.

Na de invoering van het bovenstaande artikel, hoe je knippen de acryl bestuur? Wat zijn de problemen die moeten worden betaald aandacht aan wanneer de acryl bestuur plakkerig is? Je moet iets weten. Xiao Bian aan herinneren, als u wilt knippen hun eigen acryl board, moet u zorgvuldig zijn, laat hier, niet de kras mes de huid. Persoonlijke veiligheidskwesties moeten worden betaald aandacht aan. Hoop kleine inleiding kan u helpen.


Een paar:Acryl box inzetbaar te houden van eten? Volgende:Acryl schuren papier handdoek box