Hoe om te gaan met de kras merken op acryl schermstandaard

- May 31, 2017-

Hoe om te gaan met de kras merken op acryl schermstandaard?


Scractches opAcryl schermstandaardvolledige product zal effect, voor de verkoopstandaard van het product zal een negatieve rol spelen, met name die transparant acryl staander, zal het zeer belangrijk is, is het moeilijk te verdoezelen de krassen, hoe omgaan met de situatie van acryl steigers omdat een beetje gekrast om weggooien te droevig, en negeren de woorden zijn niet goed. Maak je geen zorgen, Shenzhen Ouke acryl producten co, .ltd om te leren een paar slagen eenvoudige en gemakkelijk te behandelen acryl u krassen methode.

acrylic display stand 1.jpg


 Acryl display rek fabrikanten

1, want het gebied niet groot is en niet diepe krassen, het gebruikelijk is om een klein beetje van katoen tandpasta, sommige krassen op de wipe, door middel van herhaalde afvegen, duik je kunt ontdoen van krassen om te herstellen van de oorspronkelijke kleur van acryl display plat en helderheid.

 

2, krassen gebied contrast, kunt u een wiel van de doek oppoetsen machine om te polijsten, gewoon in de doek wiel sloeg de wax en vervolgens nemen die de kras oppervlak kan worden gepolijst om te herstellen, deze methode is behendig.

 acrylic display shelf.jpg

3 als het is dieper dan de krassen, het is noodzakelijk om het beste water te gebruiken en schuurpapier met water, de kras kras zijn dicht bij het verleden en vervolgens gepolijst met een doek oppoetsen van de machine, moet betalen aandacht voor is, omdat de krassen te diep , ter dekking van de krassen te gepolijst gepolijst meerdere malen, dus gepolijst kant zal een beetje pit.

acrylic display shelf.JPGacrylic display shelf.JPG

Acryl display rek fabrikanten

Het origineel is meer dan acryl display plank zal tonen de staat van krassen, bijna alle van de acryl producten zijn bekrast fenomeen, om acryl ambachten zonder krassen, kunt u anti-kras vermogen van acryl verwerking, meestal in aanvulling op acryl producten in de levering, het gebruik van het proces moet voorzichtig zijn om te leren van het onderhoud van acryl producten gezond verstand en gekrast aanpak is ook zeer belangrijk.


Een paar:Acryl foto frame productie Volgende:Acryl producten zeefdruk inkt oppervlakte Bubble oplossingen