Hoe kan ik waar en onjuist acryl herkennen?

- Mar 31, 2017-

Aangezien de acrylproductie moeilijk is, hoge kosten, dus op de markt zijn er veel goedkope goedkope substituten. Deze substituten staan ook bekend als "acryl", in feite, gewoon organisch bord of samengesteld bord (ook bekend als sandwich board). Gewoon organisch karton met gewone plexiglaslak plus pigmentgieten, de oppervlakhardheid is laag, makkelijk te vervagen, gepolijst met fijn zand gepolijst effect is slecht. Composietpanelen zijn slechts een dunne laag van acryloppervlak, het midden is ABS-kunststof, het gebruik van thermische uitzetting en samentrekking is makkelijk te delamineren. Waar en vals acryl, van de plaat sectie van het subtiele kleur en polijsten effect om te identificeren:

1. Voel: hoogwaardig acryl (acryl) materiaal voelt rond en glad, en zonder vlekken vlekken, vingerafdrukken.

2. Dikte: dikte is acryl (acryl) draagvlak van stijve normen, 8 tot 12 cm is een gewone dikte.

3. Uniformiteit: of de kleur uniform is om de acryl (acryl) te bepalen is een van de criteria van goed of slecht.

4. Hardware: goede kwaliteit en mooie uitstraling van de hardware voor transparant meubilair is essentieel. Slechte hardware is makkelijk te gebruiken in een lange tijd veroorzaakt door moeilijk, roestig, niet flexibel en ga zo maar door.


Een paar:Acryl coaster-onze nieuwe keuze voor kopjes Volgende:Handhaving van schone acryllichtkarakters met een kleine staaf