Hoe te snel schoon acryl schermstandaard

- Jun 09, 2017-

Hoe te snel schoon acryl schermstandaard

 


Met het algemeen gebruik van acryl, staander gemaakt door acryl is ook gezien in de supermarkten, met inbegrip van huisdecoratie zijn meer overal.

 

Acryl display rekwisieten als een soort langdurige blootstelling aan de lucht, het is onvermijdelijk zal er sommige langdurig gebruik van oppervlakte vuil en stof en hoe gaan we om te houden van haar glans?

 

Acrylic Sunglasses Organizer.jpg


  Shenzhen Ouke acryl Products Co., Ltd.de volgende vier punten samenvatten voor iedereen:

 

Ten eerste, als de vlekken is moeilijker om schoon te maken, kunt u een mild schoonmaakmiddel. Zacht reinigingsmiddel gekleurd met water en een zachte doek vegen, kunnen voorkomen dat de weergave frame oppervlakte schade, zodat de weergave stand kan houden de lichte glans.

 

Ten tweede, kan niet gebruik ruwe doek te vegen. Veeg die er een lange tijd zal worden gekrast en mist uit. Voor het gebruik van katoen of fluweel doek kleverige tandpasta geduld Pools, of u kunt gebruiken witte olie veeg en spoel na met water, wrijf de meer de meer helder.

 

Ten derde, na het schoonmaken, kunt u de juiste verzorging-agent. Momenteel op de markt er display rek zorg spray wax en onderhoud reinigingsmiddel.

 

Vierde, het occasionele gebruik van deze producten te helpen handhaven van de blad glans van acryl. Bent u bang voor het gebruik van het display plat voor lang leiden tot glanzende dim, kunt u proberen hetzelfde als de auto waxen, het gebruik van zachte doek in het oppervlak gelijkmatig veeg deel van de vloeibare wax polijsten, kan het plexiglas te beschermen tegen externe erosie.

 


Als er krassen fenomeen, is het noodzakelijk om te gebruiken voor een professioneel polijsten machine gepolijst. In feite, in principe doen de bovenstaande verschillende methoden, plexiglas schermstandaard kan effectief handhaven het scherm oppervlak glad, ook kun je glanzend, helder als ooit.


Een paar:Acryl materiële industrie toepassingen Volgende:Plexiglas ambachten slimme versieren leefruimte