Binnenhuisversiering geen gebruik moet maken van gekleurd glas

- Jul 05, 2017-


Binnenhuisversiering geen gebruik moet maken van gekleurd glas

Iemand in het huis decoratie zal vaak de originele kleurloos transparant vlakglas windows, vervangen door het blauw of groen, bruin en andere gekleurde glazen, deze decoratie is verkeerd.
Gekleurd glas is een speciaal soort glas, ook bekend als endotherme glas, meestal ongeveer 50% van de zonnestraling kan blokkeren. Zoals 6 mm kan dik blauw glas alleen passeren 50% van de zonnestraling, bruin, bronzen warmte-absorberende glas alleen door 25% van de zon. Daarom is het endotherme glas is geschikt voor zowel de verlichting als de warmte-isolatie van de warme gebieden van ramen en deuren van het gebouw, of buiten de muur, zodat zowel een warmte- en anti-Hyun rol spelen, maar ook een mooie koele sfeer te creëren.

     QQ截图20170705155835.jpg

Maar in de meeste van de stedelijke residentiële gebouwen kan sterilisatie, desinfectie, bovendien de rol van de zon, deze gekleurde endotherme glazen blok erop helft, het is de moeite waard de kaars.
Bovendien, sommige huishoudens geïnstalleerd schermen, de lichtdoorlatendheid van 70%, en kleurloos transparant gewone glas combinatie, de totale lichtdoorlatingsfactor van ongeveer 61%, precies goed, maar in combinatie met gekleurde warmte-absorberende glas, haar licht doorlating slechts 35%, zeker van invloed zijn op de eisen van de binnenverlichting.
Er zijn ook sommige huishoudens wordt afgesloten met gekleurde glas-isolatie glas live. Het balkon is de enige plek waar de kamer is in direct contact met de natuur, en moet niet worden gesloten, maar niet getint glas.
Als op de lange termijn die in het blauw-grijs, bruin en andere lage lichte omgeving wonen, de kwaliteit binnen lijn van het zicht moet afnemen, makkelijk te maken mensen fysiek en mentaal uitgeput, de gezondheid een negatief effect zal hebben.
Interieur decoratie hoge lichtdoorlatendheid van gewone glas, uit het raam met open en handige arcering apparatuur moet gebruiken, overdekt kunnen worden geïnstalleerde transparante of lichtdoorlatende gordijnen en ondoorzichtige ramen en mantel.
Op deze manier kunnen zowel een wind, beschutting, warmte, geluidsabsorptie en andere goede rol spelen, maar ook volop te genieten van de zon-bad

Een paar:Acryl kennis geletterdheid van de performance en gebruik om te begrijpen Volgende:Waarom kiezen voor acryl frame?