Binnendecoratie mag geen gekleurd glas gebruiken

- Sep 08, 2017-

Binnendecoratie mag geen gekleurd glas gebruiken

Vaak zal iemand in de woninginrichting de originele kleurloze transparante platte ramen zijn, vervangen door blauw of groen, bruin en ander gekleurd glas, deze decoratie is verkeerd.

Gekleurd glas is een speciaal soort glas, ook bekend als endothermisch glas, kan meestal ongeveer 50% van de zonstraling blokkeren.

Zo'n 6 mm dik blauw glas kan alleen door middel van 25% van de zon door 50% van de zonnestraling, bruin, bronshitte absorberend glas doorgaan.

Daarom is het endothermische glas geschikt voor zowel de verlichting als de warmte-isolatie van de hete ruimten van de deuren en ramen of buiten de muur, zodat beide een hitte- en anti-Hyun-rol spelen, maar ook een mooie koele atmosfeer creëren.

Maar in de meeste stedelijke woningen kan sterilisatie, desinfectie, naast de rol van de zon, dit gekleurde endotermische glas blokkeren, de helft is het de moeite waard.

Daarnaast hebben sommige huishoudens schermen geïnstalleerd, de lichtdoorlatendheid van 70% en de kleurloze transparante gewone glazen combinatie, de totale lichtdoorlatendheid van ongeveer 61%, precies goed, maar in combinatie met gekleurd warmtabsorberend glas, de lichtdoorlatendheid van deze lampen. Slechts 35% beïnvloed zeker de binnenverlichting eisen.

Er zijn ook sommige huishoudens worden afgesloten met gekleurde glasisolatie glas live. Het balkon is de enige plaats waar de kamer in direct contact staat met de natuur en mag niet worden gesloten, maar niet getint glas.

Als u in een lange blauwe, bruine en andere kleine omgeving leeft, moet de binnenkwaliteit van zichtkwaliteit afnemen, makkelijk om mensen lichamelijk en mentaal uitgeput te maken, de gezondheid zal een negatieve invloed hebben.

Interieurdecoratie moet hoge doorlatingen van gewoon glas gebruiken, uit het raam met open en handige schaduwapparatuur, binnen kan transparante of doorschijnende gordijnen worden geïnstalleerd en ondoorzichtige ramen en mantels.

Op deze manier kunnen beide wind, schuilplaats, hitte, geluidsabsorptie en andere goede effecten spelen, maar ook genieten van het zonnebad.


Een paar:Acryl meubilair Volgende:Wat zijn de belangrijkste modellen van acryl panelen?