Interieurdecoratie mag geen gekleurd glas gebruiken

- Jul 06, 2018-


Vaak wordt in de huisdecoratie het oorspronkelijke kleurloze transparante platte glazen venster vervangen door gekleurd glas zoals blauw of groen, bruin, enz. Deze decoratieve methode is niet geschikt:

Gekleurd glas behoort tot speciaal glas, ook bekend als warmteabsorberend glas, dat gewoonlijk ongeveer 50% van de zonlichtstraling blokkeert. Zo kan bijvoorbeeld 6 mm dik blauw glas slechts 50% van de zonnestraling doorlaten, en bruin en brons warmteabsorptieglas kan passeer 25% zonlicht. Daarom is het warmteabsorberende glas geschikt voor de deuren, ramen of buitenmuren van gebouwen in warme omgevingen die zowel verlichting als warmte-isolatie vereisen, om warmte-isolatie en antireflectie-effecten te bieden, en om creëren een mooie koele sfeer. Daarnaast hebben sommige huishoudens schermen geïnstalleerd met een lichtdoorlatendheid van 70%. Gecombineerd met kleurloos en transparant gewoon glas, is de totale lichttransmissie ongeveer 61%, wat precies goed is, maar als het is uitgerust met gekleurd warmteabsorberend glas, zal de lichttransmissie ervan slechts 35% zeker van invloed zijn op de vereisten voor binnenverlichting.

Sommige bewoners hebben ook het balkon gesloten met gekleurd, warmteabsorberend glas. Het balkon is de enige plek waar de woonkamer in direct contact staat met de natuur. Het moet niet worden gesloten, noch kan het worden versierd met getint glas. Als u in een omgeving met weinig licht leeft, zoals blauwgrijs of bruin, zal de kwaliteit van de zichtlijn binnenshuis onvermijdelijk afnemen, wat gemakkelijk zal zijn. leiden tot lichamelijke en geestelijke uitputting en zullen een negatief effect hebben op de gezondheid. De binnenhuisarchitectuur moet gewoon glas met een hoge lichtdoorlatendheid aannemen en het raam kan worden uitgerust met handige zonneschermen. De ruimte kan worden uitgerust met transparante of doorschijnende gordijnen en ondoorzichtige vensterbanken. Op deze manier kan het niet alleen een goede rol spelen bij wind, regen, warmte-isolatie, geluidsabsorptie, maar ook ten volle genieten van het baden van de zon.

Acrylic  display box 1.jpg

Een paar:Acryl voordeel Volgende:Tiered Serving Dessert Cake Holder