Introductie van acryl display

- May 25, 2017-

Introductie van acryl display


Acryl display zijn gebruikelijke dingen in de winkelcentra, het acryl display rack is de tentoonstelling rek gemaakt met acrylplaat, vanwege de uitstekende prestaties, wordt veel gebruikt in het vertonen van goods.Currently, OUKE Acryl display als een verscheidenheid aan weergave prestaties uitstekende tentoonstelling Rekwisieten, op veel gebieden, is de industrie steeds meer erkend door bedrijven en applicaties. Kleine en middelgrote steden in het binnenland, OUKE Acryl display kunnen overal worden gezien en zijn toepassingen omvatten cosmetica display, sieraden display, digitale producten, mobiele telefoon display, hoogwaardige wijn display, high-end horloges en ga zo maar door.

acrylic glasses display stand5555.jpg


Uitstekend beeldscherm met meer dan 8 jaar OUKE acryl display design en productie ervaring, we geloven dat met de OUKE Acrylic display applicatie steeds uitgebreider is, moet zijn ontwerp en fabricage het juiste selectie principe volgen om zijn optimale prijs te bereiken en de waarde te maximaliseren , en vermijd niet noodzakelijk afval voor de gasten.

acrylic jewelry display riser.jpg


GGG.png

Allereerst, we moeten de bedrijfsbehoeften wissen om de productkenmerken te laten zien. Bij het vervaardigen van materialen om het gewicht van de weergegeven producten, grootte en kleur en andere basiselementen te bepalen, om de keuze van productkenmerken te vermijden en de kloof te groot is of de vorming van visueel conflict of vermoeidheid van de plaat. We weten allemaal, acryl display brede waaier van toepassingen, een breed scala, dus in overeenstemming met de kleur classificatie,


Kan verdeeld worden in het volgende

1. Kleurloos transparant acryl display: is het meest voorkomende, het grootste gebruik van plexiglasmaterialen, kan gebruikt worden als een zekere kracht van de transparante structuur.


2. gekleurde transparante acryl display: gekleurde transparante acryl display staan transparant transparant, doorschijnend gekleurd, ondoorzichtig en niet-ferro drie. Zulk acryl display rack prachtig gesneden, kristalheldere duidelijkheid. Doorzichtig gekleurd acryl display rack, reflecterend zacht, mensen voelen zich comfortabel en royaal.

acrylic headdress display2.png


3.Pearlescent Acryl display: is gemaakt met de toevoeging van parel poeder of fosfor acryl plaat productie. Dit type acryl show kleur helder, hoog oppervlak.


4, gepolijst acryl display: subdoorzichtig, doorschijnend kleurloos, zo'n acryl scherm is niet gebruikelijk.

acrylic wine rack555555.jpg


Acryl weergave van het ontwerp, de selectie is een kritischer link. Daarom, bij het waarborgen van de kwaliteit van dezelfde tijd, moeten we in het ontwerpproces overwegen hoe u het materiaal kunt kiezen; In het productieproces moeten we overwegen hoe u materiaal opslaat om de beste resultaten te behalen. Slechts het uitstekende design + serieuze selectie van materialen + zorgvuldige fabricage, om de gasten een prachtig OUKE acryl displayrek te bieden .Een paar:Zal de temperatuur invloed hebben op de acryl display stand? Volgende:Lichte geleidingsplaat ultra dunne lichtbox