Is plexiglas glas of plastic?

- Sep 08, 2017-

Is plexiglas glas of plastic?

Is een thermoplastisch.

Polymethylmethacrylaat wordt gewoonlijk aangeduid als plexiglas, de afkorting PMMA, met hoge transparantie, lage prijs, gemakkelijke bewerking en andere voordelen, wordt vaak gebruikt om glas alternatieve materialen te gebruiken.

Plexiglas is een vroege ontwikkeling van een grote thermoplastische, met een duidelijke, niet-chaotische en weerbaarheid, makkelijk te verven, makkelijk te verwerken, onschuldig en elegant. In de bouwindustrie is algemeen gebruik.

In termen van constructie wordt plexiglas hoofdzakelijk gebruikt in verlichting, dak, dak, trap en binnenwandpanelen enzovoort. In de afgelopen jaren is plexiglas in de snelweg en op hoog niveau ook de wegverlichting en het gebruik van auto's ook vrij snel. Met de bouw van grote steden zijn hotels, hotels en hoogwaardige woningen, de snelle ontwikkeling van verlichting, het gebruik van plexiglas geëxtrudeerde plaat gemaakt van het lichaam met een hoge totale structurele sterkte, lichtgewicht, hoge lichtoverbrenging en goede veiligheid en andere eigenschappen , en anorganische glasverlichting apparaat vergelijking, met grote voordelen.

In het sanitair kan de plexiglas een bad, wastafel, een kleedhok en andere producten worden gemaakt. Aangezien het plexiglasbad met onfatsoenlijke luxe, diep gevoel, makkelijk schoonmaken, hoge sterkte, lichtgewicht en het gebruik van comfort en andere kenmerken in de afgelopen jaren veel gebruikt is.

Op dit moment hebben de Verenigde Staten en Japan verplicht in de wet verplicht, de basis- en middelbare scholen en de kleuterschoolbouw moeten plexiglas gebruiken. Met de voortdurende verbetering van onze wet, wordt verwacht in de nabije toekomst zal reageren op de bepalingen. Tegelijkertijd, alle delen van China om de stedelijke bouwmaatregelen te versnellen, het gebruik van plexiglas geproduceerde straatmerk, reclame lichtboxen en telepresence zullen ook een kleine hoeveelheid tonen, dus de plexiglas ontwikkelingsruimte is zeer groot, de marktvooruitzichten zijn erg breed.


Een paar:Het productieproces van plexiglasproducten Volgende:Hoe blijft de plexiglas display staan glanzend?