De acrylaat (plexiglas) Lens identiek is aan de Lens van het glas?

- Jul 20, 2017-


De acrylaat (plexiglas) Lens identiek is aan de Lens van het glas?Acryl lenzen zijn niet glazen lenzen.


Acryl lenzen zijn eigenlijk in de transparant plexiglas-kant van de beplating voor een dun laagje verf, en de andere kant een spiegel kan worden, u kunt duidelijk de vorm van het object in de spiegel. Acrylaat (PMMA) door de Engelse acryl transliteratie, acryl is de acryl en methacrylzuur chemische stoffen bekend. Acryl bestuur weersbestendigheid lange, sterke invloed, de dichtheid is 1,2%.


01.jpg


Voordat de lens van het glas geschilderde kwik is! Maar de kwik-gecoate spiegel reflecteert het licht is niet erg sterk, tijdrovend maken, kwik en giftig, dus nu veranderd in het galvaniseren van glas. In feite, is met de productie van acryl lenzen hetzelfde. Chemische bestendigheid: weerstand tegen gas, water, acid, alkali, zout of een verscheidenheid aan chemische reagentia erosie vermogen glas, spiegel krasbestendigheid, temperatuurbestendigheid tot 100 ℃, dichtheid: de massa van het volume van het glas.

Een paar:Acryl producten in het proces van zeefdruk residuele film probleem moeten worden hoe op te lossen? Volgende:Hoe te testen van plexiglas print kwaliteit?