Sieraden tentoonstelling frame selectie van acryl best

- Aug 14, 2017-

Sieraden tentoonstelling frame selectie van acryl best


Sieraden sieraden zelf, de waarde en de rang van de redenen, behoort dus de sieraden display stand ook tot de product display op de eisen van de materiaalkeuze van een hogere klasse. Verhouding tot de algemene product staander, sieraden schermstandaard is niet alleen een eenvoudige "product placement", display, meer aandacht besteden aan de weergave van de waarde van het product zelf contrast. Dergelijke display stands vaak gebruikt in de productie van materialen in het algemeen hebben de volgende: acrylplaat, hout leder, stalen.


De eerste is: acrylplaat.

Acryl display staan in afgelopen jaren met de opkomst van de industrie van de tentoonstelling en de toepassing van steeds meer uitgebreide weergave rekwisieten. Het is een chemische synthese materiaal heeft uitstekende transparantie en verwerkbaarheid, is momenteel de meest voorkomende gebruik van de displayframe productie materialen, heeft op grote schaal gebruikt in cosmetica, juwelen, tabak, digitale producten, en andere gebieden van product weer de het gebruik van acryl plaat productie van de display kunnen een goede set uit de sieraden van de slimme kristal, luxe kwaliteit, met goede visuele effecten.


De tweede is: hout, leder.

Hout, leder is een speciale sieraden display rek productie vaak gebruikt in het materiaal, met name in de weergave van sommige speciale betekenis of bijzonder waardevolle sieraden.


De derde is: staal.

Staal is een meer traditionele sieraden displayframe gemaakt van materialen. Inclusief RVS zijn spiegel, tekening van roestvrij staal, enz., vaker gebruik van materialen. Maar vanwege de traditionele en de redenen voor het productieproces, hebben veel bedrijven begonnen met het geleidelijk verlaten van de volledige stalen staander, maar alleen voor sieraden Sieraden frame weergegeven framestructuur.


Sieraden display rek als drager van sieraden, als het goed kan worden ontworpen zowel een goed merk van sieraden imago van het bedrijf met succes tot stand kan brengen, maar ook met succes de gewone mensen in de sieraden business naamsbekendheid en geheugen kan verdiepen.


Op de dezelfde tijd kan krijgen is dat een zeer mooie sieraden showcase of de verkoop van sieraden tot dit product kan verbeteren. Dus een goed ontwerp van de sieraden demonstreren niet alleen moeten worden vindingrijkheid van het ontwerp, maar ook de noodzaak om te kiezen van de juiste hoge kwaliteit grondstoffen te presenteren waardoor de essentie van het ontwerp kan worden weergegeven in de perfecte.


Wat betreft de sieraden worden winkels nu gebruikt om het kader van acryl, maar ook vanwege enkele van de kenmerken van acryl om hen, uit het oorspronkelijke product van de Verenigde Staten te brengen.

acrylic display box.jpg

Een paar:Het verschil tussen acryl spiegel en glas spiegel Volgende:De technologische eigenschappen van het acrylblad