Lichte geleidingsplaat ultra dunne lichtbox

- May 17, 2017-

Lichte geleidingsplaat ultra-dunne lichtbox, is geïnspireerd op de LCD-tv, LCD TV-achtergrondverlichtingstechnologie, ontwikkelde een nieuw type reclame-carrier (momenteel de industrie genaamd 'ultra-thin light box', ik denk dat het geen lichte doos is, "Lichtgevende reclameborden" meer geschikt), zijn kenmerken zijn als volgt:

1 [ultra dun ultra licht]: mooi uiterlijk, de dikte is over het algemeen minder dan 3 cm, om de ruimte te optimaliseren, het milieu te verfraaien, het toepassingsgebied te vergroten.


2 [helder licht]: helder licht helemaal vlakke uitvoer, en bijna perfecte uniform, zet een gewone lichtbak met veel licht en donkere lichte markeringen. De uitstekende optische eigenschappen, naast veel gebruik op openbare plaatsen, maar ook om zijn precisie-display, fotografie en medische films te vertonen, onderzoeken, hoge standaarden van verlichting en andere hightech-toepassingen, kan het effect vergelijkbaar zijn met de LCD-monitor.


3 [energiezuinig]: het is een ander opmerkelijk voordeel dat het energiebesparend is, dankzij het gebruik van geavanceerde lichtgeleiderplaatlichttechnologie, is het energieverbruik alleen bij het schermoppervlak van de gewone lichtbox 23%. Naar 1M2 scherm gebied lichtbox 10 uur per dag elektriciteitsverbruik, gewone lichtbox jaarlijkse consumptie van bijna 900 graden, ultra-dunne lichtbox jaarlijkse energieverbruik is slechts 200 graden, besparing 77%, alleen het jaar om elektriciteit te besparen om de investering te herstellen .


4 [stabiel en duurzaam]: ultra-dunne lichtdoos met een speciaal hoogglans hoogwaardig fluorescentiebuis gemiddelde levensduur van 8 duizend uur of meer; toegewijde koude kathode lamp gemiddelde levensduur van 15.000 uur of meer. Het leven van de lamp in de ultra dunne lichtbox is 5 tot 10 jaar levensduur van de gewone lamp. Betekenisvolle besparingen in het onderhoudsleven.


5 [makkelijk te installeren]: ultra dunne lichtbox in grote mate gebruikt geïmporteerde hoogwaardige aluminiumlegering, open de algehele frame structuur, uitgerust met een mobiele haak of hanggat, zodat de installatie van de lichte doos en de vervanging van het scherm eenvoudig, snel, arbeid, geld.


Vergeleken met de traditionele lichtbox, zal de ultra-dunne lichtbox niet gebeuren: lamp knipperen, ongelijke lamphelderheid, licht verblindend, buitenverlichtingskast na het kortsluiting, enz., En het gehele vlak wordt niet verwarmd, het display van Het licht zal niet warm geel zijn. Ultra-dunne lichtbox als gevolg van het gebruik van vloeibare kristal lichtgeleidertechnologie, hogere helderheid, integriteit, zodat de foto licht uniform zacht, driedimensionaal sterk, haar nieuwe mode, beter betere reclame voor uw bedrijfsbeeld geeft Voeg punten toe


[Ultra-thin light box principle]: ultra-dunne lichtbox is de belangrijkste technologie is de lichtgeleiderplaat, zeg gewoon dat de plexiglasplaat van optische kwaliteit met hoge reflectiviteit en niet-absorbeerbaar materiaal, in de bodem van de lichtgeleider met een lasergravureermachine gemarkeerd met een ronde of het vierkant van het diffusiepunt, wanneer het licht van de zijkant naar het diffusiepunt, het gereflekteerde licht zich verspreidt naar de verschillende hoeken en vervolgens de reflecterende condities van de positieve injectie van de lichtgeleiderplateau vernietigen, Het gebruik van verschillende dichtheid, verschillende afmetingen van diffusiepunten, Lichtplaat uniform licht, de kant van het licht in een "oppervlak" licht, naast de reflector aan de onderzijde van het zichtbare licht, terug naar de lichtgeleiderplaat, die wordt gebruikt om de efficiëntie van licht gebruik te verbeteren


Een paar:Introductie van acryl display Volgende:Acryl display stand ontwerp charme weet je het?