OUKE leg de extrusie- en gietplaat onderscheidingsmethode voor u uit

- Jun 08, 2017-

OUKE leg de extrusie- en gietplaat onderscheidingsmethode voor u uit


OUKE Acrylfabrikanten vertellen hoe u tussen interpretatie kunt onderscheiden:


1, vanuit het oogpunt van grondstoffen: nu in het binnenlands fenomeen is: het basisgebruik van het extrusiebord is om het materiaal te doen, het gieten van het bord is een nieuw materiaal om te doen.


2, van de laser wanneer de geur produceerde: het eerste punt dat het extrusiebord in principe gebruikt wordt voor het herstel van materialen, waardoor het snijden onaangenaam zal zijn, de rook is ook relatief groot, met name de pigmentplaat en die kernplaat; gietplaat omdat het een nieuw materiaal is, dus of het geur of rook is, zal veel minder squeeze bord zijn.


3, vanuit het oogpunt van de dikte: de gelijkmatigheid van het extrusieplaat dikte en het gietbord in hetzelfde vel verschijnen vaak ongelijkmatige dikte van het fenomeen, dat is twee voordat het productieproces niet dezelfde oorzaak is.


4, vanaf het oppervlak van de acrylplaat om te zien: het oppervlak van de geëxtrudeerde plaat zal een beetje trachoma hebben, een beetje van hetzelfde gat naar beneden, de zwarte plaat ziet er heel duidelijk uit en de gietplaat zal niet zo situatie, maar gietende raad zal verschijnen watermerk situatie.


5, vanuit het perspectief van het buigen van de verwerking: extrusieplaat in de verwarming gemakkelijk blaren, dit gebied zal beter zijn dan de extrusie bord plaat.


6, vanuit het perspectief van transparant bord, de transparantie van de gietplaat dan de extrusieplaat.


7, uit de prijs oogpunt: de prijs van het gietbord wil ik hoger zijn dan de prijs van geëxtrudeerde bord.


Een paar:Het toepassingsgebied van acryl Volgende:Acrylprinter - Acrylprintervoordelen