OUKE leer je acryl showdoos vies hoe te doen?

- Oct 26, 2017-

OUKE leer je acryl showdoos vies hoe te doen?

Acryl display box als een handige en praktische weergave van beschermende rekwisieten, het toepassingsgebied is zeer uitgebreid, vaak gebruikt voor tentoonstelling product bescherming tentoonstelling. Acryl display box gebruikt voor een lange tijd zal vallen om stof of ander vuil, acryl display rack om de oorspronkelijke glans en transparantie te herstellen, we moeten meestal aandacht besteden aan het schoonmaken en onderhoud, onderhoud methode van fout zelfvernietigend, wat resulteert in grotere schade voor de acrylproducten. Daarom Kay acryl verwerkingsbedrijf voor iedereen om te introduceren: acryl display box dagelijkse schoonmaak en onderhoud moet aandacht besteden aan wat er toe doet?

4343905481_880969368.jpg

1, stof: stof reinigingsoppervlak van acrylproducten, met zacht katoen gedrenkt in water om te schrobben, maar gebruik geen grof vaatdoek scrub, of stof, hoewel schoon, maar ook acrylproducten krassen spray.

2, olie bevlekt met vet: verwerkingsmethode is: leg een handdoek onder de vlekken, met een kleine borstel met alcohol scrub zachtjes tot opgelost langs de zijden vlekken na diffusie, week in koud water, voorzichtig scrub zeep, herhaal twee of drie keer, je kunt in principe het vet verwijderen. Als na het wassen ook een klein aantal anomalieën is achtergelaten, of kan koken met onderdompeling met heet zeepwater, kan vet worden verwijderd.

3, inkt: acrylproducten als je niet per ongeluk inkt vervuiling, kan een rijst en wasmiddel mengsel grondig bekleed vlekken en wrijf het, en spoel dan met schoon water, kan ook worden gebruikt voor alcohol en zeep en water volgens de verhouding van 1: 2 om het goede te verzoenen, herhaaldelijk ingewreven, kan ook opschonen.

4202695224_886479991.jpg

4, lijm watermerk: in het schoonmaken van acryl display box, als gevonden sporen van lijm, is over het algemeen acryl verwerking display box overloop lijm, na drogen sporen links, deze offset is niet weg te vegen. U kunt een mes gebruiken om het lijmwatermerk voorzichtig te schrapen en vervolgens met de vinger te dompelen in polijsten met tandpasta.

Het bovenstaande is acryl display box dagelijkse reiniging en onderhoud zaken die aandacht nodig hebben, OUKE productie van acryl display box met hoogwaardige grondstoffen, uitstekende afwerking, redelijke prijs, worden geëxporteerd naar vele ontwikkelde landen, door Dior's favoriet. Welkom vrienden die vragen willen stellen: 0755-28998786


Een paar:Hoe is de meest eenvoudige acryl box gemaakt? Volgende:Hoe acryl box te maken