Let op milieubeschermingsproblemen en kwaliteitscontrole bij het kopen van vitrinekasten

- Oct 18, 2017-

Let op milieubeschermingsproblemen en kwaliteitscontrole bij het kopen van vitrinekasten

Of koop nieuwe Zhangui moet controleren, zoals formaldehyde overschrijdt de norm van de cosmetica vitrinekast is de luchtvervuiling binnenshuis en schade aan de menselijke gezondheid "belangrijkste dader". Wanneer u cosmetica-vitrines koopt, moeten de cosmetica-vitrinekasten bovendien één voor één worden gecontroleerd om te zien of de lade soepel is bij het duwen en trekken, en of het slot vastzit enzovoort.

Duurzaam en duurzaam is de basisvoorwaarde voor de productie en het gebruik van vitrinekasten. Het gebruik van de instructies moet de fabricagestructuur van de cosmetica-vitrinekast volledig verklaren, evenals reparatie, onderhoud enzovoort. Voor indicatoren voor milieubescherming die de formaldehyde-emissie weerspiegelen, als deze te hoog is, laat dit zien dat ondernemingen niet strikt zijn met de aankoop en het gebruik van de belangrijkste grondstoffen.

Bovendien is het productieproces van de vitrinekast ook een belangrijke factor om de kwaliteit te waarborgen. Dit is de productie van enkele niet-standaard kleine fabrikanten, om de kosten te verlagen en materialen te besparen, de resultaten van het proces te verminderen. Sommige ondernemingen zijn niet strikt met de selectie van grondstoffen en materialen, wat leidt tot materiaalverlies en structurele vervorming bij de productie van vitrinekasten. Daarom moeten we de kwaliteit van het productieproces waarborgen. Sommige cosmetica-vitrinekasten in de deur of in de doosrand zijn bijvoorbeeld niet strak, deze vallen gemakkelijk weg. Er is geen cosmetische randbehandeling van het schermkastje, of de doos heeft de randbehandeling niet uitgevoerd. Al deze dingen moeten opgemerkt worden. Dus bij de productie van cosmetica-vitrinekasten is goede kantenverbanden ook erg belangrijk.


Een paar:Hoe het acrylscherm te schrapen? Volgende:Introductie van het proces voor de productie van acrylframes