PC board en acryl plaat die beter is?

- Sep 07, 2017-

PC board en acryl plaat die beter is?

PC bestuur en acryl plaatmateriaal is anders, gebruik is ook verschillende, specifieke, goed of slecht varieert van persoon tot persoon.

PC-bord is een polycarbonaat als de belangrijkste component, het gebruik van technologie van de co-extrusie co-EXTRUSIE uit een blad van hoge kwaliteit. Vanwege het oppervlak bedekt met een laag van hoge concentraties van UV absorberende, naast de kenmerken van anti-ultraviolet kan en op lange termijn weersbestendigheid behouden, nooit vervagen.

"Acrylic" is een woord transliteratie, Engels is acryl. Het is een chemische materiaal. Chemische naam heet "PMMA" is een polyacrylaat, algemeen bekend als "na speciale behandeling van plexiglas" in de toepassing van acryl grondstoffen in het algemeen in de vorm van deeltjes, platen, buizen en andere vormen. Acryl, ook bekend als speciale behandeling van plexiglas, plexiglas vervangende producten, met acryl productie van licht dozen met pure kleur, lichttransmissie prestaties, rijke kleuren, mooi en glad, rekening houdend met de twee gevolgen van dag en nacht, lang leven, heeft geen invloed op het gebruik van functies, bovendien acrylplaat en aluminium-kunststof plaat profielen, hoogwaardige zeefdruk, etc. kunnen de perfecte combinatie om te voldoen aan de behoeften van bedrijven, acryl kunststof is het verbeteren van de zakelijke winkel rang, uniforme huisstijl van de beste outdoor reclame vorm.


Een paar:Kan worden vergeleken met de diamant-kunststof - acryl producten Volgende:Het verschil tussen acryl spiegel en glas spiegel