Plexiglas - bouwmethode

- Sep 07, 2017-

Plexiglas - bouwmethode

Er zijn vele soorten plexiglas materialen, invoer en binnenlandse verschil is erg groot, de invoer van plexiglas erg glad, en sommige binnenlandse onzuiverheden teveel uitgesneden, zal blisterverpakking. Acryl snijden in het algemeen gebruik trage machines, omdat de laser buis macht niet groot is, en dun materiaal nauwkeurigheidsvoorschriften relatief hoog zijn. De algemene snelheid van niet meer dan 3 m/min.

135-1.jpg

 Dik materiaal snijden (10-20mm) 10mm of meer plexiglas algemeen gebruik 75mm lens, 25mm of meer plexiglas scherpstellen met 100mm lens, de diepste snijden 32mm Plexiglas gericht. 10mm Plexiglas snijden: snijsnelheid is over het algemeen 0.08-0.12 m/min, lichtintensiteit 60-70%. In de lichtintensiteit van 60% van de tijd de meest stabiele, lekkende jet gas om de grootte van de lucht te passen stromen, zodat de rand is meer glad. Want hoe groter de klap wanneer het smeltende materiaal wordt bijgestaan door aansluiting gas blazen terug naar het plexiglas te vormen van een niet-gladde oppervlak. Probeer de wind om klein te houden. Klanten moeten soms Voeg papier of film snijden, dan de wind kan niet te klein, dat anders het zal ontbranden. Snijd het plexiglas wanneer de snelheid en de lichtintensiteit met hoe beter moet, hoe langzamer de gladheid is niet beter. 15mm of meer plexiglas is het beste om het gebruik van geïmporteerde high-power lasers. Plexiglas snijwerk met lekkende jet kop, probeer niet te snijden te diep, snijwerk te diep moeilijk te bereiken van de onderkant van de vlakheid, des te groter de impact van de van de rand van de auto, meer schoon en helder, niet te diep worden gesneden en blazen gierig , acrylaat graveren nodig aandacht te besteden aan de resolutie van de verzameling, de output BMP formaat, de resolutie is over het algemeen meer dan 600dpi, dit keer de snelheid van 8-18 m/min, lichtsterkte van 20% -30%, bij het schoonmaken van de onderkant van de waait vloeiender.

Dun materiaal snijden (2-10mm) 5mm of minder plexiglas met 50mm lens, snijden snelheid gericht is over het algemeen 0.35-0.8 m/min, lichtsterkte van 45-65%, 5-10mm Plexiglas in het algemeen gebruik 63,5 mm gericht spiegel, snijsnelheid van 0,15-0,3 m/min, lichtsterkte van 50-75 %, een groot gebied gravure machine, snijwerk als er ernstiger resonantie (trilling), zal ook leiden tot de nauwkeurigheid van de gravure machine te verminderen, dus snijden plexiglas modellen van de opmaak zoveel mogelijk niet meer dan 1 meter, evenals plexiglas gesneden tekens in het proces van productie van sommige witte poeder, welke voelt helderder, als de gesneden water om te wissen, het meer wazig is. Om te zien wat voor soort verwerking wordt gedaan met een bepaald effect.

De fysische eigenschappen van plexiglas:

Dichtheid: 1.19g / cm3 doorlating: 99% effect sterkte ≥16kg / cm3 treksterkte ≥61Kg / cm3 thermische vervorming temperatuur ≥78 ℃ warmte verzachtende temperatuur ≥105 ℃

Plexiglas lijmen methode om verschillende behoeften, 502 kan niet veeleisend, maar vereist een hoge mate van chloroform genoemd chloroform is niet noodzakelijkerwijs de beste, aceton ook nodig, maar het is het beste te mengen van verschillende formuleringen.


Een paar:Acrylprinter - Acrylprintervoordelen Volgende:Zeefdruk Plexiglas verwerking Waarom crack?