Plexiglas display rack waarom kan een warm display worden - Shenzhen plexiglass producten

- Sep 11, 2017-

Plexiglas display rack waarom kan een warm display worden - Shenzhen plexiglass producten

In veel display stands zijn er glas, plastic, hout, metaal, verschillende technologie, gebruik is ook anders. In de winkelcentra en winkels bleek dat glas en kunststof niet de beste keuze zijn voor beeldschermproductie! Omdat het glas omvangrijk en breekbaar is, en het plastic niet goedkoop is! De plexiglas display staat echter net voor de middelste waarde. Niet alleen heeft de voordelen van zowel glas als kunststof ook de twee defecten in de show. Dus nu zijn winkelcentra en winkels en een aantal winkels en displays op de markt zijn in principe gebruikt voor het vervaardigen van plexiglas display stand, volgens deze trend zal de lange-termijn, plexiglas display stand geleidelijk vervangen de glas en plastic display stand.

Plexiglas Het behoort tot een kleurloos en transparant materiaal met een transparantie van maximaal 92% of meer. Het is een polymeer materiaal met de beste lichtdoorlatendheid en transparantie, en is makkelijk te verwerken. Om een displaystandaard te produceren. En kan ook op zijn oppervlak gedrukt worden met een verscheidenheid aan logo's, handelsmerken en dergelijke. Vandaag, plexiglas display staan in de cadeaus, ambachten, sieraden, mobiele telefoons, glazen, horloges, tabak, cosmetica en andere industrie├źn worden veel gebruikt!

Door de selectie van plexiglas display rack kunnen consumenten de tentoonstellingen binnenzichtiger zien, zodat klanten kijken en kopen wanneer het handig en inspannend is, maar ook voor de klant een goede indruk. En laten zien dat het oppervlak van het logo een goede publieke rol heeft, die in het grotere verkeersplein wordt geplaatst, kan worden beschouwd als een gratis reclameposter.

Naast de bovenstaande eigenschappen van het display, is het type plaat ook overvloedig dan het glasplastic, u kunt een verscheidenheid aan specificaties en stijlen van plexiglas handwerk produceren!


Een paar:Acryl Materiaal Fish Tank Kenmerken Volgende:Acrylproductie van kleine kennis van acrylfabrikanten