Plexiglasfabriek voor de productie van plexiglasproducten die vaak worden gebruikt

- Sep 22, 2017-

Plexiglasfabriek voor de productie van plexiglasproducten die vaak worden gebruikt

Met het ontwerp en de ontwikkeling van plexiglas fabriek, plexiglas productie van acryl-producten zijn ook meer en meer soorten, met name de acryl-display staan, plexiglas hotel benodigdheden, acryl handwerk-serie, de markt is erg goed om te verkopen. Mooie, glasheldere acrylproducten zijn echt heel populair, je wilt misschien wel weten hoe mooi acryl producten zijn, acryl verwerkingsfabriek is hoe je het moet maken.

Als klanten van de verschillende eisen van acrylproducten, de noodzaak om de verwerkingstechnologie te gebruiken is niet hetzelfde, niet alle technologie die moet worden gebruikt, de volgende Europese plexiglasfabriek om u te vertellen over: Acrylproducten verwerkingsmethoden die?

Ten eerste open materiaal snijden: dit is de eerste stap in alle acrylverwerking, onverwerkt acryl is een blad van bladen, conventionele maat 2,44x1,2 m, 2,44 x 1,5 m, vier zijden hebben latex bescherming botsing, dit deel kan niet worden gebruikt, dan moeten we een grote snijmachine gebruiken om de vier zijden van de latex te snijden, waarbij slechts een deel van het acryl achterblijft, dit proces wordt open materiaal genoemd.

Ten tweede, de verwerking van acryl carving: het snijden van de acrylplaat bevestigd in de graveermachine, volgens de eisen van de tekeningen carving, snijden, frezen, boren. CNC-graveermachine is verdeeld in mechanische en laser twee, elk hebben hun eigen voordelen en nadelen, mechanische graveermachine vaak gebruikt in het snijden van relatief dikke acrylplaat, kunt u een verscheidenheid aan vormen, tekortkomingen: traag, gesneden oppervlak is zeer ruw,, Vaak om de nieuwe tool te vervangen of de nauwkeurigheid te verliezen; lasergravure machine acryl carving snelheid, snij het oppervlak na de laser hoge temperatuurverbranding is zeer soepel, het equivalent van het doen van een eenvoudige polijsten, het nadeel is de plaat acryl sculptuur dikte Er zijn beperkingen, veelgebruikte acryl sculptuur eenvoudige vorm, dunne dikte van producten van plexiglas.


Een paar:Hoe kan ik de verschillende delen van acryl en uithoudingsvermogen identificeren Volgende:PMMA, PVC. PS, PC spiegelpaneel verschil