Plexiglas polijstproces

- Jan 11, 2018-

Plexiglas display stand heeft eigenlijk veel kleuren, maar ook verdeeld in gekleurd bord en transparant bord twee soorten. In het proces van mechanisch polijsten is een van de verwerkingsmethoden de volgende kristalkleur om samen met iedereen te leren.

Plexiglas display is een onzichtbaar polymeer, de verkorting van de schaal is verminderd, dus de vormnauwkeurigheid op de productie leverde een uitstekende conditie op, onder normale omstandigheden zijn zeer nauwkeurige vormen. In het geval van hoge temperaturen zal de oplossingsviscositeit afnemen, hetgeen zeer gevoelig is voor de temperatuur.

Plexiglazen displaystandaard in een speciale polijstmachine voor polijsten, polijsten en slijpen door het zeer fijne oppervlak tussen het relatieve slijpen en rollen om de rol van slijtplekken te elimineren, verdeeld in ruw polijsten en fijn polijsten.

Plexiglas display mechanisch polijsten is door snijden, plastische vervorming van het oppervlak van het te polijsten materiaal na het convexe deel van de gladde oppervlak polijstmethode, het algemene gebruik van steen, wol wiel, schuurpapier, voornamelijk om handmatige bediening, speciale onderdelen zoals Roterend lichaamsoppervlak, u kunt draaitafels en andere hulpgereedschappen gebruiken, vereisten voor de oppervlaktekwaliteit kunnen een superprecieze polijstmethode zijn. Ultra-precisie polijsten is het gebruik van speciale schurende, werkvloeistof met schurende, geperst op het werkstuk oppervlak is machinaal bewerkt, voor high-speed roterende beweging, het gebruik van deze technologie kan bereiken Ra0.008μm oppervlakteruwheid, is een verscheidenheid aan polijsten De hoogste van de methode, gebruikt de lens voor optische lenzen vaak deze methode.


Een paar:Zeefdruk en UV-drukcontrast Volgende:Acryl tissue dozen Afdeling licentie lasersnijden producten is hoe te onderscheiden