Plexiglas producten applicatie markt vooruitzichten

- Sep 07, 2017-

Plexiglas producten applicatie markt vooruitzichten

PMMA algemeen bekend als plexiglas, is een belangrijke vroege ontwikkeling van thermoplastisch, met goede transparantie, chemische stabiliteit en weerbestendigheid, makkelijk te verven, makkelijk te verwerken, mooie uitstraling, in de bouwindustrie heeft een breed scala aan toepassingen. Plexiglasproducten kunnen gewoonlijk worden verdeeld in gegoten, geëxtrudeerd en gegoten.

1. PMMA in de bouwsector in de bouw, PMMA wordt voornamelijk gebruikt bij het bouwen van verlichting, transparant dak, dak, telefoonkasten, trappen en kamerwanden en andere aspecten van de badkamer; sanitair in het bad, wastafel, dressoir, enz. product. In de afgelopen jaren zijn ook in de snelweg- en hoogwaardige wegverlichting schaduw- en automotive verlichting toepassingen zeer snel. Onder hen worden de bouwverlichting, badkuip, straatreclame lichtboxen en telefooncabines en andere aspecten van de marktgroei sneller, de toekomstige ontwikkeling van grotere ruimte, de vooruitzichten op de markt zijn zeer breed.

In de afgelopen jaren, met de bouw van grote steden zoals hotels, hotels en senioren woonde de Chinese bouwverlichting snel, met plexiglas extrusieplaat van licht, met de algemene structuur van hoge sterkte, lichtgewicht, hoge lichtdoorlatendheid, hoge veiligheidsprestaties en andere speciale voordelen, vergeleken met de anorganische glasverlichting, vergeleken met een groot voordeel.

Op dit moment, de Verenigde Staten en Japan hebben verplicht in de wet, primaire en middelbare scholen en kleuterschool gebouw glas moet plexiglas gebruiken. Met de voortdurende verbetering van de wetten en voorschriften in China, wordt verwacht in de nabije toekomst, zal de wet van China ook primaire en middelbare scholen en kleuterschoolbouw nodig hebben glas moet ook plexiglas gebruiken. Tegelijkertijd, over het hele land, om het tempo van stedelijke bouw, straattekens, reclame lichtboxen en telefooncabines te versnellen, zoals een groot aantal materialen die in een aanzienlijk deel van de plexiglas worden gebruikt.

In het sanitair, omdat het plexiglasbad een luxueuze uitstraling heeft, is de diepte van de grond, gemakkelijk te reinigen, hoge sterkte, lichtgewicht en het gebruik van comfort en andere kenmerken in de afgelopen jaren veel gebruikt, de huidige jaarlijkse productie van ongeveer 1,5 miljoen plexiglasbad, jaarlijkse consumptie van PMMA extrusieplaat of gietbord meer dan 5.000 ton.

Met de steeds perfecte bouwregels in China zal PMMA in meer toepassingen zijn om een sterke concurrentievoordeel te tonen.

Bovendien is speciale plexiglas, zoals optische plexiglas, anti-ray plexiglas en plexiglas van CD-klasse in de bouwindustrie in China nog leeg, er is een grotere ruimte voor ontwikkeling.

136-1.jpg

2. China PMMA productie en markt situatie China's huidige totale productiecapaciteit van plexiglass producten in Nissan ongeveer 130.000 ton, veel fabrikanten, maar de productie schaal is klein.

Binnenlandse plexiglas productie en verwerkingscapaciteit is zeer groot, maar de productstructuur is niet redelijk, alleen kan produceren gewone variëteiten van producten, het gebrek aan bouwbehoeften van hoogwaardige producten in de verscheidenheid en kwaliteit kan niet voldoen aan de behoeften van de markt , zoals de vraag naar de bouw Een groot geëxtrudeerd bord vereist veel invoer uit het buitenland.

In de afgelopen jaren is China's consumptie van plexiglas snel toegenomen, maar door China's PMMA-productvariëteiten monotoon, minder kwantiteit, slechte kwaliteit, verre van de behoeften van de binnenlandse markt, waardoor de invoer jaar na jaar aanzienlijk toeneemt. 2000 China PMMA molding samengestelde invoer bereikte 77.000 ton, terwijl de invoer van plexiglas plaat bijna 4000 ton. Van de invoerzone, Guangdong, Shanghai, Zhejiang en Jiangsu provincies en steden stond de totale invoer voor ongeveer 95% van de totale invoer. Jiangsu en Shanghai zijn de belangrijkste productiegebieden van plexiglasgietstukken in China. Door het eenvoudige gietproces en de lage investering gebruiken veel stedenbouwkundige bedrijven dit proces voor de productie van werkplaatsen. De omvang van de producten is klein en de kwaliteit van de producten is veel minder dan de kwaliteit van de bouwmaterialenindustrie. Is al lang in de buitenland geëlimineerd.

In de jaren tachtig, China's jaarlijkse omzet van plexiglas minder dan 20.000 ton, is de consumentenmarkt niet de belangrijkste bouwsector. Sinds de jaren negentig heeft PMMA grote vooruitgang geboekt bij de bouw van de markt in de bouwsector. Het verbruik is snel gestegen. In 2000 heeft het 85.000 ton bereikt, waarvan 29.000 ton gegoten, 25.000 ton geëxtrudeerd bord, 3,1 miljoen ton (exclusief geëxtrudeerde plaat met gietverbinding). De komende jaren zal de marktontwikkelingsgraad voor de binnenlandse plexiglas op 6% per jaar blijven. In 2005 was China's plexiglasmarkt voor 110.000 ton, waarvan de bouwindustrie ongeveer 60% tot 70% bedroeg.


Een paar:Plexiglas ambachten slimme versieren leefruimte Volgende:Welke kleur is het acryl?