Voorzorgsmaatregelen voor laat onderhoud van acrylproducten

- Sep 14, 2017-

Voorzorgsmaatregelen voor laat onderhoud van acrylproducten

Acryl-producten in het continue gebruik van de temperatuur mag niet hoger zijn dan 90 graden, omdat de gewone acrylplaat thermische vervorming stabiliteit van ongeveer 100 graden, dus om vervorming op hoge temperatuur van acryl te voorkomen.

2, in het gebruik of acryl verwerking moet voorzichtig zijn om te voorkomen dat het oppervlak werd bekrast, acryl oppervlakte-hardheid is gelijk aan aluminium, het is gevoelig voor krassen, als bekrast door polijsten kan het oorspronkelijke glanzende oppervlak te herstellen.

3, in een lichte kras of als gevolg van elektrostatische adsorptie van stof veroorzaakt door de acrylproducten wazig of onrein kan worden ondergedompeld in 1% zeep en water in de zachte doek met het schoon te vegen.

4, omdat de acrylplaat een bepaalde uitzettingscoëfficiënt heeft, dus wanneer de installatie rekening moet houden met de thermische uitzetting en samentrekking van acrylplaatfactoren, moet het samenstel achterblijven bij de telescopische tussenruimte. Dit is in het proces voor het assembleren van acrylproducten om op de details te letten.

3920826579_2001520977.jpg

Een paar:Acryl display staan ​​in het snijproces om aandacht te besteden aan wat - Shenzhen acrylproducten Volgende:Acryl producten-spuitgieten wanneer er zijn kromtrekken, vervorming hoe te doen?