Verwerking van acrylplaat

- Jul 25, 2017-

Verwerking van acrylplaat


De verwerking van acrylplaten heeft in het algemeen het volgende:


Rewan - Open een kleine groefvorm, de elektrische draad die erin is ingebouwd en verbonden met de verwarmingstransformator, overgebracht naar een bepaalde stroom, zodat de elektrische draadroodheid, en dan in de bovenstaande acrylverwarming geplaatst wordt, zacht zijn na de zachte Hot vorming, de beste plaatverwarmingstemperatuur van 100-110 ℃.


Mechanisch polijsten - de rand van de plank met een mechanisch poetsmiddel polijsten, de randen van het vel moeten zo vlak mogelijk behandeld worden en dan wordt het gepolijste was op het gepolijste doekje zacht tegen het polijstwiel geduwd en heen en weer geduwd gelijkmatig. Op dit punt moet opgemerkt worden dat de plaat in het poetswiel niet lang blijft, anders wordt het bord geel verbrand, waardoor het niet helder wordt gegooid.

Vlam polijsten - zaagvergroting, de rand van de bordmolenrand om de burr te verwijderen, en vervolgens het waterzand aan de rand van het bord, na de vlampolijmachine om te polijsten. Polijsten moeten aandacht besteden aan snelheid snel en evenwichtig.

3871495900_945637842.jpg

Thermoforming - Gebruik hete luchtcirculatie-oven en hydraulische persgieten


Allereerst moet de lichtbak of het lettertype worden gevormd door een verhouding van een goede schimmel, dan is de schimmel op de hydraulische pers, terwijl de plaat in de oven gebakken is, ongeveer 8 tot 10 minuten na het bakken, zodat de plaat helemaal verzacht wordt , En dan snel overgebracht naar de voorgevormde schimmel op de vorm, ongeveer 10 minuten of zo kan het afkoelen worden gestript.


Bonding - procesproducten die in de lijm worden gebruikt - Kebao: Deze lijm is een kleurloze transparante vloeistof, het voordeel is snel drogen (lijm 1 minuut na het drogen), de andere lijm is niet wit, veel beter dan de markt nu. Met het gebruik van chloroform (chloroform), om een mooi effect te bereiken.


Reclame lichtbox met lijm - acryllijm: deze lijm is kleurloos en transparant vloeistof, geschikt voor lichtbox en acryl lettertype binding, om een sterke sterkte te bereiken is niet makkelijk om te verkleinen en bonding mooi effect, buiten gebruik kan het onderhoud aanzienlijk verminderen. Rate, voor veiligheidsdoeleinden.


Dikplaten docking en aquariumbinding - Japan geïmporteerde lijm: Deze lijm is een kleurloze transparante harsgom, ontworpen voor het gebruik van de docking langer plaat en vis tank en de introductie van de binding. Het voordeel is dat de gewrichten bij de hoge doorzichtigheid, naden niet duidelijk zijn, hoge sterkte bekend. Kan het mooie effect van de klant tegemoet komen.


Waar is de verwerking van acrylplank beter? Selecteer Shenzhen Ouke Plexiglass Products Co., Ltd


Shenzhen Ouke plexiglas voor Shenzhen professionele ontwerp, de productie van plexiglass producten professionele fabrikanten, het bedrijf zich houden aan de "business die humane" business filosofie, hoogwaardige geschoolde werknemers, met goede service attitude, professionele technische normen, met geavanceerde De productie-apparatuur, schone productieomgeving, een sterke productiecapaciteit, en streven voor onze gasten om elk detail te doen.


Een paar:Acryl billboard parameters en voordelen Volgende:Acryl kennis geletterdheid van de performance en gebruik om te begrijpen