Koop plexiglas materiaal

- Nov 23, 2016-

Wanneer ik plexiglas kocht, werd veelgestelde vraag geproduceerd die laat zien hoe de selectie? Dus vandaag, zal u alle materiële behoeften geven om aandacht te besteden aan wat het probleem is of wat stappen te zeggen.
Eerst en vooral is de keuze van materiaal, selecteer Ja, om de keuze van de volgende stap te overwegen. Op de markt nu, laten we de kastjes maken, met inbegrip van acrylplaat, milieuvriendelijk hout, speciaal vuurbord, glasplaat, enzovoort. Vergeleken met hen, vindt u in deze materialen veel gebruikt als plexiglaspanelen, milieuvriendelijk hout, de redenen, vooral de hoogwaardige lakplaat zelf is vrij hoog, vooral voor de duurdere sieraden, cosmetica, luxe kleding, mobiele telefoons, computers en andere meer Veel gebruikte producten.
Ten tweede, selecteer hun favoriete kleur uit de kleur. Acrylproducten in Shenzhen hebben nu een verscheidenheid aan kleuren van producten, zoals sieraden kasten, kleren kasten, cosmetische display, mobiele telefoon display rek, wijn kabinet, met behulp van goud, zilver, Matt Black, magenta, grijs en andere kleuren; Andere VI producten zijn meestal op de enterprise systeem vereisten die overeenkomen met de geselecteerde kleur.
Derde, liet productie van kasten zien. In het algemeen, moet geplaatst worden tegen de muur van doorschijnende display kast achterpaneel zijn niet, een meerdere selectie, wit of kleur als de kasten lijken op spiegels. Kan worden gemonteerd op de bovenste lichtbox, optionele kabinetverlichting fluorescentielampen, spotlights, lichtbakken bovenaan. De hoogte, breedte en lengte kunnen volgens de afmetingen van de weergave-indeling worden gemaakt. Vierkante displaykoffer voor quad-transmissie, geschikt voor het weergeven van sieraden, sieraden, horloges, mobiele telefoons en andere kleine luxeartikelen, kan ook relatief groot produceren, gebruikt om cadeaus, ambachten, elektronica producten, pennen, grotere stukken goederen, zoals tabak en alcohol. Gestandaardiseerde toepassing van moderne weergave fabricage, waardoor de displaykast vaak transformatie kan gebruiken, in het algemeen geen materialen zoals kleefstoffen gebruiken, alleen met behulp van een schroevendraaier kunt u de demontage en montage van displaykasten gemakkelijk afronden.
Plexiglas is nu een nieuw product, het lijkt de ontwikkeling van de industrie te bevorderen, met name de ontwikkeling van de reclame-industrie, en is nu de bouwsector. De verschijning heeft meer ontwikkelingsmogelijkheden voor de industrie gebracht.
Deze plexiglas volgens de wijze van productie heeft veel voordelen, niet alleen materiaal goed of slecht, er bestaat de technologie voor een totale productie van plexiglas. Kenmerken van acryl worden nu gezien door gebruikers, zijn goed bewust van al deze Lucite prestaties en waarde. Sterke transparantie, met een heldere plexiglas plexiglas gemaakt, de lichtdoorlaatbaarheid kan 92% bereiken.

Een paar:Crystal maakte maatkwaliteitseisen Volgende:Acryl Crystal tekstverwerkende functies