Zeefdruk en UV-drukcontrast

- May 23, 2018-

1, de kostenvergelijking
De traditionele zeefdruk moet eerst uit de film gaan en vervolgens de schermversie afdrukken. Relatief gezien zullen de kosten van kunstmatige diensten hoger zijn. Bovendien kunnen de zeefdrukpunten die kunnen worden gemaakt niet worden geëlimineerd en moeten de kosten worden verlaagd door middel van massaproductie. Batch of individueel product printen.
UV-lithografie vereist geen gecompliceerd lay-outontwerp. Het vereist alleen een eenvoudige beeldverwerking. Na het berekenen van de relevante waarden kan deze direct door software worden bediend. Het kan ook een product, inkjetprinter, zonder beperking van de minimumhoeveelheid, van sommige afdrukken. Het bespaart ook tijd in termen van het gezichtspunt, maar de kosten van UV-afdrukken zullen hoger zijn vanwege de kosten, omdat u moet overwegen printers kopen, keuze van printersproeiers, machinestabiliteit en latere onderhoudskosten (vervangende sproeiers, de prijs), klantenservice en een reeks problemen.
2, procesvergelijking
Het zeefdrukproces is gecompliceerder. Op basis van manuscripten worden schermafdrukken en afdrukprocessen geselecteerd op basis van verschillende afdrukmaterialen. Er zijn veel soorten specifieke processen en verschillende printermaterialen hebben verschillende processen en de algehele bewerking is nogal lastig.
UV-lithografie proces is relatief eenvoudig, hoeft alleen maar om het materiaal van de printer te zijn op het rek, vaste positie, kiest een goede high-definition foto in de software voor eenvoudige lay-out positionering, kunt u beginnen met afdrukken. Het printermodel is consistent voor verschillende materialen als geheel, maar slechts een paar materialen moeten het coating- en verniseffect gebruiken.
3, het contrast van afdrukken
Zijde-afgewerkte producten hebben een slechte stevigheid, zijn gemakkelijk bekrast en zijn niet waterdicht. Het duurt een tijdje om volledig te drogen na het afdrukken.
UV-lithografiekleur is uitgebreider, het unieke kleurbeheersysteem hoeft geen eigen kleur te zijn, printkleur helder, bedrukte producten zijn ook waterdicht, krasbestendig, slijtvast en vele andere voordelen, het belangrijkste punt, geen materiaal Beperkingen, zolang de afdrukgrootte en de mate van ruwheid in het toegestane bereik van de printer kunnen worden afgedrukt.

Een paar:Acryl snijden Volgende:Plexiglas polijstproces