Verschillende algemene acrylproducten in Shenzhen

- Jun 13, 2018-

De eerste is de acrylproducten van de bewegwijzeringcategorie. De bewegwijzering is van toepassing op aanduidingen en indicaties van verschillende restaurants, hotels, cafés, etc. Deurborden, trapborden, reclameborden, halaankondigingen, enz. Het is over het algemeen bevestigd met magneten. Stijlhoes is van alle soorten. Acrylic advertisting holder 1.jpg

Bovendien wordt het gebruikt als reactie op de kaart van Taiwan. Acrylkaart productie materialen, kan worden weergegeven aan beide zijden, vier kleuren zeefdruk, vakmanschap, transparante textuur, je kunt zeefdruk bedrijf LOGO, slogans en ga zo maar door. Meer intuïtieve weergave van bedrijfsimago. De grootte, stijl en stijl van organische glasdranken kan worden aangepast aan de behoeften van de klant.

De fotolijst is geschikt voor gebruik op verschillende foto's, ansichtkaarten, omslagen, lijsten, etc. De fotolijst van Acrylic is modieus en mooi, prachtig in technologie, schitterend in glans, divers in stijl, mooi en praktisch, prachtig en bestand tegen vallen, en wordt begunstigd door de consument.

De trofee-medaille wordt speciaal toegepast op verschillende literaire, kunst-, zakelijke en andere medaillekampioenschappen voor evenementen. Productproductie, vakmanschap, geweldige textuur, opvallend, de ultieme schoonheid van de bloei. Kristalachtige glans, mooi, geen vervorming, geen verkleuring, zeer herdenkingswaarde.

Een paar:Acrylmap Volgende:Het belangrijkste doel van acryl