Shenzhen acryl producten die goed is

- Sep 11, 2017-

Shenzhen acryl producten die goed is

Kaartverwerking en productie van acrylproductie Shenzhen acrylproducten acryl is een speciale plexiglas (PMMA), er zijn veel mensen die acryl, sub-kracht genoemd worden. Voor de site hebben we gepraat over de eigenschappen van acryl, acryl naast de lichte overbrenging (92%), de plasticiteit van het acrylmateriaal is ook erg sterk en het acrylmateriaal bevordert in een breed scala van "Open to.

Acryl naast de hoogtepunten boven de belangrijke eigenschappen, maar ook met weer, zuur, alkali, slagweerstand en lichtgewicht en ga zo maar door. Juist omdat deze eigenschappen van acryl bestemd zijn om in veel producten te kunnen worden gebruikt in acryl. Welke producten worden gebruikt om acryl te krijgen? In het volgende wordt gesproken over welke producten in verschillende industrie├źn Acryl gebruikt worden.

De eerste categorie: elektronische producten, in veel grote winkelcentra of elektronische stad, computerstad met acryl, zoals: mobiele telefoon display stand, elektronische producten tentoonstelling, digitale camera tentoonstelling, notebook computer display, elektronische producten, enzovoort. In deze producten zijn het gebruik van acrylmateriaal geproduceerd acryl display stand om het product af te zetten. De reden voor het kiezen van acryl is voornamelijk vanwege de hoge doorlaatbaarheid van acryl, in veel winkelcentra en winkelcentra in de kast met gekleurde lichten in het acrylbeeldscherm boven de meer verblindende, om klanten oog te trekken.

De tweede categorie: decoratie klasse, zoveel metro stations gebruiken acryl decoratie, acryl waarschuwingsborden (zorgvuldig te ontmoeten), metrostation in de grote ruimte van de reclamebalk, evenals openlucht grote reclameversie, beeldkaarten, enz. Worden gebruikt naar acrylmaterialen De

De derde categorie: tabakswijn categorie, we kunnen vaak in de tabakswinkel acrylmateriaal van tabaksrekken, Jiuhe, enzovoort. Acrylmateriaal geproduceerd door acrylmateriaalrek, acrylwijndoos, acrylrookvorm, enzovoort, acrylproducten kunnen de hoge kwaliteit van tabakskwaliteit aantonen.

De vierde categorie: levert categorie, in deze categorie in een breed assortiment, zoals acrylmateriaal frame, acrylpenhouder, acryl kaartkoffer, acryl bureau kalender, enz., Er zijn dames gebruikt cosmetica, huidverzorgingsproducten, evenals sieraden industrie deze benodigdheden zijn gebruik van acrylmateriaal om te doen om hun displaystandaard af te zetten. De vijfde categorie: boetiek categorie, die ook kan worden ingedeeld in de categorie leveringen, maar het is verschillend van de vorige categorie, het behoort tot de dagelijkse benodigdheden van het levensaanpassingsonderdeel. Niet zo goed als: acryl frame, acryl vis tank, acryl hotel benodigdheden en ga zo maar door.


Een paar:Het belangrijkste verschil tussen acrylmateriaal en backstay - Acrylfabriek Volgende:Het productieproces van plexiglasproducten