De voordelen van acryl vis tank

- Jun 19, 2017-


Nu hebben veel gezinnen huisdieren, en ouderschap is handig en snel. Vis in het proces, de keuze van vistank is ongetwijfeld een heel belangrijk onderdeel. Glas vis tank makkelijk te snijden, acryl vis tank zo geleidelijk aan de gunst van de consument.

acrylic fish tank.jpg

Acryl aquarium transparant en licht, kan worden beschouwd als een hoogwaardige aquarium benodigdheden. Cilinders in zijn geheel door de mooie naadloze, dan de gewone glazen vistank meer sier en veiligheid. Acrylproducten met hoge transparantie, licht transmissie snelheid van bijna 92%. "Plastic kristal" in de wereld. En heeft een uitstekende weerweerstand. Vooral voor buitengebruik, die ongeëvenaard is door andere plastic producten. Acrylproducten hebben ook goede hardheid en glans, plasticiteit is ook geweldig, kan worden verwerkt in een verscheidenheid aan stijlen. Acrylverwerking kan in verschillende vormen worden gemaakt voor consumenten om te kiezen.

acrylic fish bowl.jpg

Hier zijn enkele voorbeelden van de voordelen van de volgende acryl tank


1, acryl aquarium weerbestendigheid en zuur en alkali prestaties is goed, niet gemakkelijk corrosie corrosie.


2, acryl vis bowl isolatie prestatie, kunt u beschermen de vis zal niet worden beïnvloed door de huidige schade.


3, acryl aquarium goed licht transmissie, de vereiste lichtintensiteit is klein, energiebesparing, maar ook de vis in een goede omgeving.


4, acryl vis tank sterke slagvastheid, is 16 keer het gewone glas, het gebruik van veiliger en zekerer.


5, acryl tank lange levensduur, in vergelijking met andere materialen, vis tank, een lange levensduur van meer dan drie jaar, geld besparen.


6, acryl lichtgewicht, lichter dan gewone glazen half, gebouwen en stents dragen de lading is klein, makkelijk om te zetten transpositie.


7, acryl vis tank kleurrijke, hoge helderheid, zeer sierlijk, andere materialen kunnen niet beter zijn dan de Verenigde Staten.


8, acryl vis tank plasticiteit, modellering veranderingen, makkelijk gieten, volgens de vereisten van de verwerking in een verscheidenheid van vormen.


9, makkelijk onderhoud, makkelijk schoon te maken, regen kan natuurlijk schoon zijn, of met zeep en zachte doekje dat is.


10, de slijtvastheid van acrylplank om van tijd tot tijd aluminium op de rand ervan te nemen om de corruptie van allerlei onderwijsmaterialen te verzetten.


Een paar:Acrylproductie van kleine kennis van acrylfabrikanten Volgende:Het belangrijkste verschil tussen acrylmateriaal en backstay - Acrylfabriek