Het verschil tussen de stand van het beeldscherm en de videokaart

- Aug 31, 2017-

Staander is op de teller uit de beschrijving van de prijs van de goederen, oorsprong, rang, enzovoort. Het is anders dan de weergave kaart is: de staander dienen te bezitten, een kleine hoeveelheid van de goederen, maar het doel van het weergeven van de goederen, niet te tonen van de goederen zelf, maar eerder directe beschrijving van de inhoud van reclame, weergave van de goederen die gelijkwaardig zijn aan de grafische kaart graphics The Once de goederen als een afbeelding, het beeldscherm en videokaart is niet anders.

Het is opmerkelijk dat de staander omdat er op de teller, plaatsen van het doel van de goederen is uit te leggen, zodat de weergave van goederen over het algemeen zijn ook relatief klein volume van goederen en het aantal minder. Geschikt voor weergave weergave producten zijn geneesmiddelen, horloges, sieraden, pennen, enzovoort.

Muur POP reclame wordt weergegeven in het winkelcentrum of de winkel op de muur van de POP reclame vorm. In de ruimte van het winkelcentrum, met uitzondering van de muur als de belangrijkste wall, de roerende partitie, de gevel van de teller en het frame van de lening, het oppervlak van het stigma, het glas van de deuren en ramen, etc. zijn de plaatsen waar de muur POP kan worden weergegeven.

In het winkelcentrum van de muur POP, in de vorm van twee vormen van vliegtuig en drie-dimensionale gebruikt. Vlakke wand POP, in feite, we hebben gesproken over de voorkant van de poster advertenties en driedimensionale muur POP, is de belangrijkste inhoud in dit hoofdstuk worden ingevoerd. Als de muur display zijn voorwaarden zeer systeem, toegepast op de muur van de drie-dimensionale modellering van POP, voornamelijk in semi-three-dimensional vorm-gebaseerd. De zogenaamde semi-three-dimensional vorm, die vergelijkbaar met de vorm van opluchting is.


Een paar:Acryl cosmetica staander om te upgraden van de vier belangrijke tips Volgende:Acryl bestuur classificatie