Het prachtige display vertelt u hoe u de levensduur van een acryl-displayrek kunt verlengen!

- Oct 30, 2017-

Het prachtige display vertelt u hoe u de levensduur van een acryl-displayrek kunt verlengen!

Veel lokale scènes en meer en meer toegepast op acrylrekken, maar hoe zorg je ervoor? Veel mensen hebben deze vraag gesteld, deze prachtige show voor iedereen om uit te leggen hoe te zorgen, acryl display rack om zijn levensduur te verlengen.

1, schoonmaken

Voor acrylproducten is het noodzakelijk om regelmatig op te ruimen. Als er geen speciale behandeling of toevoeging van een harde stof is, is het product zelf gemakkelijk te dragen en te krassen. Daarom, de algemene stof behandeling, kunt u kippenveer stofdoek gebruiken of afspoelen met water en vervolgens afnemen met een zachte doek. Als de oppervlakteolie behandeling, zacht detergent kan water worden toegevoegd, schrobben met een zachte doek.

2, was

Kan vloeibare poetswas gebruiken voor onze producten. Veeg gelijkmatig af met een zachte doek om het doel te bereiken.

3, hechting

U kunt de IPS zelfklevende lijm, kleefstof of droogmiddel van dichloormethaan en vervolgens gebruiken. Als het product beschadigd is, denken de kleine en kleine acrylproducten dat waxen en hechting erg belangrijk zijn, wat de slijtvastheid van de producten verhoogt.

4, polijsten

U kunt proberen om de polijstmachine (of auto-wasmachine) op het wiel te monteren, als het product kras is of slijtage aan het oppervlak niet erg ernstig is. Met de hoeveelheid vloeibare polijstwas kan uniforme verlichting worden verbeterd.


Een paar:Waarom verkoopt buitenlandse merken van mascara zo heet? Volgende:Verticale hechting en afschuining van acrylplaat