De kennis over acrylproducten lijmen

- May 04, 2017-

De kennis over acrylproducten lijmen

Acryl is een sterk, duidelijk, smeebaar alternatief voor glas. Het breekt niet gemakkelijk en snijdt met een gewone cirkelsaag of puzzelzaag. Novices kunnen vinden dat het lijmen van acryl een andere zaak is. Bij het lijmen van acryl, zijn de beste tips om de juiste lijm te vinden, de acryl schoon te maken, de naden precies op te stellen en de lijm snel en accuraat aan te brengen.

Het belangrijkste onderdeel van het lijmen van acryl is het vinden van de juiste lijm. Onjuist gelijmd acryl kan lekken veroorzaken, als het vloeibaar moet worden gehouden of dat het stuk over de tijd valt. Hardwarewinkels dragen vaak een brede selectie acrylcementen. De meest slijtvast producten zijn tweedelige lijmen die vooraf moeten worden gemengd voor aanbrengen. Het etiket op het cement moet hoge sterkte lezen. One-part cementen zijn niet zo vluchtig en smelten niet zo sterk samen.

Een ander aspect om rekening te houden bij het lijmen van acryl is het schoonmaken. Het schoonmaken van de materialen goed voordat u ze vastzit, zorgt ervoor dat vuil en oliën niet voorkomen dat de lijm aan de acrylplaten hecht. Vensterreiniger en een zachte doek moeten de meeste vuil verwijderen, maar oude lijm is een andere zaak. Gewoonlijk moet u oude lijm met een scherp nutsmes snijden of afschrapen, met kleine strepen die van het lichaam af gericht zijn.

材料对比3.jpg

Juist geprepareerde acryl moet perfect uitkomen. Als dat niet het geval is, moet fijn schuurpapier net genoeg onvolkomenheden op het oppervlak dragen, dat de naden elkaar zonder rimpels of spleten samenwerken. Naaien die niet perfect op elkaar afstemmen, zijn niet zo sterk als spoelnaadjes en kunnen zo lang niet vasthouden. Dit kan van vitaal belang zijn, afhankelijk van het project. Bijvoorbeeld, degenen die aquaria maken, hebben spoelnatten nodig om een waterdichte container te creëren.

Zodra de naden zijn aangebracht, houdt de volgende beste tip voor het lijmen van acryl de stabilisatie van de naad. Het kan frustrerend en ondoeltreffend zijn om de naad met de ene hand te houden en de acryl met de andere te lijmen. Schildersband kan een sterke, tijdelijke manier bieden om de acrylstukken te beveiligen. Eenvoudige stukken, zoals vierkante dozen, kunnen tegelijkertijd worden gelijmd, terwijl grote of gecompliceerde stukken met veel kleine delen samen moeten worden getekend in secties om gemakkelijker lijmen te maken.

Het toepassen van de lijm is de laatste en meest belangrijke stap. Een andere goede tip is om een beetje lijm samen te combineren op een wegwerpplaat of kom, met behulp van een houten popsicle stok om de chemicaliën samen te roeren. Bij het aanbrengen van de lijm op de naden kan de vinger van een rubberhandschoen voor nauwkeuriger controle zorgen zonder lijm op de kwetsbare huid te krijgen. De meeste acrylcementen moeten minder dan vijf minuten na het mengen aangebracht worden, omdat ze snel verharden. Het mengen van een beetje lijm per keer, zo nodig voorkomt het gebruik van afval en snelheden.


De producten met lijmen


DSC_0019_副本.jpg

DSC_0023_副本.jpg

DSC_0057_副本.jpg

DSC_0060_副本.jpgMeer bedrijfsproducten

Bedrijfsproducten

Acrylicga make-up of nizer

Acryl led licht

Acryl bubbel stoel

Een paar:Hoe is het acryl stretch? Volgende:Wat is de manier om het effect van zijden scherm te verbeteren?