Het belangrijkste gebruik van acrylpanelen

- Sep 13, 2017-

Het belangrijkste gebruik van acrylpanelen

Plexiglas Acryl (Acryl) in de bouwindustrie in de constructie, plexiglas acryl (acryl) wordt voornamelijk gebruikt in de bouw van verlichting, transparant dak, dak, telefooncellen, trappen en kamerwandpanelen en ga zo maar door; Sanitair in bad, wastafel, kaptafel en andere producten. In de afgelopen jaren zijn op de snelweg en hoogwaardige wegverlichting ook schaduw- en autoverlichtingstoepassingen erg snel. Onder hen, het bouwen van verlichting, badkuip, straat reclame lichtbakken en telefooncellen en andere aspecten van de marktgroei sneller, de toekomstige ontwikkeling van grotere ruimte, de marktvooruitzichten zijn zeer breed.

In de afgelopen jaren, met de bouw van grote steden zoals hotels, hotels en residentiële gebouwen op hoog niveau, ontwikkelde China's bouwverlichtingsindustrie zich snel, met plexiglas acryl (acryl) geëxtrudeerde panelen gemaakt van licht, met de algemene structuur van hoge sterkte,, Hoge transmittantie, hoge veiligheidsprestaties en andere speciale voordelen, vergeleken met de anorganische glasverlichting, vergeleken met een groot voordeel.

Op dit moment, de Verenigde Staten en Japan hebben verplicht gesteld in de wet, primaire en secundaire scholen en kleuterschool bouwglas moet plexiglas acryl (acryl) gebruiken. Met de voortdurende verbetering van de wet-en regelgeving in China, wordt verwacht in de nabije toekomst, de Chinese wet vereist ook dat lagere en middelbare scholen en kleuterschool architecturaal glas ook plexiglas acryl (acryl) moeten gebruiken. Tegelijkertijd, over het hele land om het tempo van de stedelijke constructie, straatnaamborden, reclame lichtbakken en telefooncellen te versnellen, zoals een groot aantal materialen die worden gebruikt in een aanzienlijk deel van het plexiglas acryl materiaal.

In sanitair, als gevolg van de plexiglas acryl bad met het uiterlijk van luxe, diepe zin, gemakkelijk te reinigen, hoge sterkte, licht van gewicht en het gebruik van comfort en andere kenmerken, in de afgelopen jaren is op grote schaal gebruikt, de huidige binnenlandse jaarlijkse productie van plexiglas acryl Bad ongeveer 1,5 miljoen, het jaarlijkse verbruik van PMMA extrusie-board of gieten boord van meer dan 5.000 ton.

Met de steeds perfectere bouwvoorschriften in China zal PMMA in meer toepassingen zijn om een ​​sterk concurrentievoordeel te tonen.

Bovendien is speciaal plexiglas, zoals optisch plexiglas, anti-ray plexiglas en plexiglas van CD-ROM-kwaliteit in de Chinese bouwsector nog steeds onbeschreven, is er meer ruimte voor ontwikkeling.


Een paar:Weergave van allerlei soorten producten is niet te scheiden van het display-rek Volgende:Hoeveel is de dikte van de plexiglazen vitrine?