De rol van kleur in de staander

- Sep 30, 2017-

De rol van kleur in de staander

In de productie van de staander, we meestal volgens sommige van de huidige situatie met de overeenkomstige kleur, die is ontworpen om de moeilijkheid van het display verhogen, maar waarom ontwerpen kleur? Dit moet zeggen dat de kleur voor de rol van het display, de volgende in te voeren van de kleur in het display staan in de rol.

150-2.jpg

Eerste, de aangename kleur, uniforme en harmonieuze kleuren, rijke ritme, ritme van de kleurencombinatie van de reeks, niet alleen om de goederen te verfraaien, verbeteren van het niveau van de zakelijke omgeving, maar ook aan de visuele en geestelijke troost voor het esthetische effect.

Ten tweede, de kleur er is een zeer goede regulerende rol. Vooral met inbegrip van de aanpassing van de commerciële ruimtevaartmarkt en temperatuur gevoel, display weergave productie bedrijven kunnen slim gebruik maken van koude donkere koude en rustige kleurkenmerken van warme en heldere kleur van de actieve expansie van de kenmerken van de bedrijfsruimte aan de grootte van de aanpassing van het milieu aan het gevoel van koude Toon aanpassen en de sfeer.

Ten derde, de oprichting van kleuren in een kleurruimte moet niet alleen het respecteren van de behoeften van mensen, maar ook aandacht moet besteden aan psychologische fysiologie en materiële eisen, voor het scheppen van overdekte ruimte, kleur is het belangrijkste sfeer en stijl van creatie factoren, de psychologische rol van kleur door ogen krijgen, zoals in de rode omgeving, waardoor een gevoel van warmte, integendeel, in de blauwe-omgeving, geeft een gevoel van rust.

Ten vierde, in de consumptiegoederen winkelen omgeving, mensen worden vaak gedreven door een scala aan nieuwe producten, duizelingwekkende wat resulteert in een sterke impuls om te kopen. Verschillende bedrijven, verschillende soorten goederen, de sfeer van zijn weergave-omgeving is anders, deze omgeving en de kleur van de weergave van afzonderlijke kleur Toon, omdat zij snel op Volksgeschiedenis psychologie optreden kan en emoties, dus directe invloed op de effect van de Toon-site.

1.jpg

Een paar:Hoe schoon vuil plexiglas producten Volgende:Toepassing van plexiglas producten in de bouwsector