Het toepassingsgebied van acryl

- Jun 13, 2017-

Het toepassingsgebied van acryl

Acryl Raad onderzoek en ontwikkeling en het gebruik, dateert van meer dan 100 jaar geschiedenis. 1880 methacrylzuur polymerisatie is bekend; 1901-polyacetate synthese onderzoek voltooid; 1927 het gebruik van de bovengenoemde synthetische methode om te proberen tot industriële productie; 1937 methacrylzuur methylester industriële productie ontwikkeling succes, die de grootschalige productie, vanwege de uitstekende taaiheid en lichttransmissie, de periode van de Tweede Wereldoorlog gebruikt in de vliegtuig-voorruit, tank visie spiegel, de meest voorkomende scherm van de mobiele telefoon is gemaakt van optische kwaliteit acryl.

Acryl bestuur wordt voornamelijk gebruikt voor beeldhouwkunst, decoratie, ambachtelijke productie, extrusie type wordt meestal gebruikt voor reclameborden, lichte dozen en andere productie. PMMA heeft de voordelen van licht gewicht, lage kosten, gemakkelijke molding. Haar molding methoden zijn gieten, injectie, molding, verspanen, thermoforming, enzovoort. Vooral het spuitgieten, kan massaproductie, het proces is eenvoudig, low-cost. Daarom is het steeds meer gebruikte, het wordt wijd gebruikt in instrumentatie-onderdelen, auto verlichting, optische lenzen, transparante buizen, enzovoort.


In de bouw, wordt de plexiglas voornamelijk gebruikt in verlichting, dak, dak, trappen en indoor wandpanelen, enzovoort. Plexiglas in de snelweg en high road verlichting schaduw en automotive verlichtingstoepassingen zijn ook heel snel. Met de bouw van grote steden hotels, hotels en op hoog niveau woon-, de snelle ontwikkeling van de verlichting, het gebruik van plexiglas extrusie bord gemaakt van het lichaam met hoge algemene structurele sterkte, licht gewicht, hoge lichttransmissie en goed beveiligingsfuncties en anorganisch glas verlichtingsinrichting ten opzichte van een groot voordeel.


In het sanitair, kan plexiglas badkuip, wastafel, kaptafel en andere producten worden gemaakt. Als de badkuip van het plexiglas met een luxe uitstraling, is een gevoel van diepte, eenvoudig schoon, hoge sterkte, licht van gewicht en het gebruik van comfort en andere kenmerken, wijd verbeid gebruikt. Acryl is de beste nieuwe materiaal die na het keramische sanitair kan veroorzaken. In vergelijking met de traditionele keramische materialen, acryl naast ongeëvenaard hoge helderheid, maar ook de volgende voordelen: taaiheid, gemakkelijk te beschadigen; reparatie sterk, zolang het gebruik van zacht schuim in tandpasta gedipt kunt schoonmaken van het sanitair; zachte textuur, winter, er is geen zin van koude bijten; kleurrijk, om te voldoen aan de verschillende kwaliteit van de uitoefening van de persoonlijkheid. Acryl productie van potten, badkuipen, WC, niet alleen exquise stijl, duurzaam, en heeft een ecologische rol, de straling en de mate van lichaamseigen bot straling is bijna hetzelfde. Acryl sanitair verscheen voor het eerst in de Verenigde Staten, na 2008 heeft bezet de hele internationale markt meer dan 70%.


Sieraden, armbanden, armbanden, oorbellen, kettingen, kettingen, kettingen, kettingen, kettingen, kettingen en andere typen voortzetting van de ruimte. Vanwege de hoge plasticiteit van materialen en goede oppervlaktehardheid en kunststof transparant luster, vaak gebruikt door ontwerpers met een verscheidenheid van verschillende materialen gebruikt in allerlei exquise container ontwerp, toevoegen container textuur en de bruikbaarheid, zoals lippenstift en chemische en andere verfijnde-containers, zoals massage, Jewelry Boxes jewelry boxes, fans en andere dagelijkse benodigdheden. Acryl materiaal om te spelen de koele gevoel, gecombineerd met creatieve design zodat acryl materiaal perfect gepresenteerd in een verscheidenheid van populaire boutique.

Een paar:Het proces van Customing acryl Box Volgende:OUKE leg de extrusie- en gietplaat onderscheidingsmethode voor u uit