De technologische eigenschappen van het acrylblad

- Sep 07, 2017-

De technologische eigenschappen van het acrylblad

1. Polymethylmethacrylaat bevat polaire zijde methyl, met een duidelijkere hygroscopiciteit, waterabsorptie is over het algemeen 0,3% -0,4%, moet gedroogd worden voordat het droogt, droogomstandigheden zijn 80 ℃ -85 ℃ droog 4-5 uur.

2. Methylmethacrylaat in het gietproces binnen het temperatuurbereik van significante niet-Newtonische vloeibare eigenschappen, de smeltviscositeit stijgt met de afschuifsnelheid significant verminderd, de smeltviscositeit is ook gevoelig voor veranderingen in temperatuur. Daarom, voor het vormen van polymethylmethacrylaatvorming, kan de matrijzendruk en de temperatuur de smeltviscositeit aanzienlijk verminderen om een betere mobiliteit te bereiken.

3. De temperatuur waarbij het polymethylmethacrylaat begint te stromen is ongeveer 160 ° C en de temperatuur waarbij de ontleding begint is hoger dan 270 ° C en heeft een breed verwerkingstemperatuurinterval.

4. De smeltviscositeit van methylmethacrylaat is hoger, de koelsnelheid en sneller, het is gemakkelijk om interne spanningsproducten te produceren, zodat de vormingsprocesvoorwaarden op de strenge controlebehoeften na het vormen van het product ook na de verwerking moeten worden verwerkt.

5. Poly (methylmethacrylaat) is een amorf polymeer, krimpt en het bereik van de variatie is klein, in het algemeen ongeveer 0,5% -0,8%, bevorderlijk voor de vorming van de hoge dimensionale nauwkeurigheid van de kunststofdelen.

6. Methyl methacrylaat snijprestatie is zeer goed, het profiel kan gemakkelijk worden bewerkt tot een verscheidenheid aan vereiste grootte.


Een paar:Sieraden tentoonstelling frame selectie van acryl best Volgende:Acryl mobiele telefoon display staan diversiteit