De behandeling van organisch glas

- Oct 11, 2017-

De behandeling van organisch glas

Organisch glas wordt veel gebruikt in de reclame-industrie, met name sieraden, high-end cosmetica, grote supermarkten en andere displays.

Organisch glas spuitgieten, extruderen industrie is in staat om een ​​goed uiterlijk van het oppervlak te garanderen, maar in het proces van cutting edge. De meest geavanceerde behandeling van organische glasproducten is behoorlijk kritisch. Sommige hoogwaardige, hoogwaardige organische glasproducten, de gasten zullen vaak van leverancier veranderen, omdat veel behandelingen niet goed zijn. Als de klant terugkomt, zal het moeilijk zijn om ermee om te gaan.

Hoe ga je om met snijranden? Het heeft niet zoveel strepen.

Ten eerste is het noodzakelijk om de diamant polijstmachine te passeren, de metselwerk polijstmachine heeft vele bedieningsmethoden, moet grondig leren van de apparatuur. Vervolgens kunt u het stoffenwiel gebruiken om te zien of het werkelijke effect dat de klant kan accepteren.

Ten tweede, overweeg opnieuw vlammen te gebruiken, vooral het is belangrijk op te merken dat geen enkele vlam kan zijn, niet welk niveau van organische glasplaat kan worden gebruikt, alcoholvlam wil gebruiken, onzuiverheden heeft, zoals gele lage niveaus van organische glasplaat niet vlam branden. Goed of slecht afgehandeld, de mate van bekwaamheid van de meester.


Een paar:Hoe acryl box te maken Volgende:Wat is het acryl materiaal, de bescherming van het milieu?