Het gebruik van acryl

- Nov 10, 2017-


Het gebruik van acryl

PMMA heeft de voordelen van licht gewicht, lage kosten, gemakkelijke molding, enzovoort. Haar vorming methoden zijn gieten, spuitgieten, machinale verwerking, thermoforming, enzovoort. Vooral het spuitgieten kan worden geproduceerd in grote hoeveelheden met eenvoudig proces en lage kosten. Dus, het wordt veel gebruikt, het wordt wijd gebruikt in instrumentatie-onderdelen, auto lichten, optische lenzen, transparante buizen, enzovoort.


Acryl is de beste nieuw materiaal voor de productie van sanitair na keramiek. Vergeleken met de traditionele keramische materialen, daarnaast tot acryl hoge helderheid onvergelijkbare, heeft de volgende voordelen: goede taaiheid, niet gemakkelijk te beschadigen; reparatie is sterk, zo lang als je kunt met een zacht schuim gedipt in tandpasta zal veeg een nieuwe sanitair; zachte textuur, winter is niet koud gevoel; felle kleur, kan voldoen aan de verschillende smaken het nastreven van individualiteit. Gemaakt met acryl bekken, badkuip, toilet, niet alleen exquise stijl, duurzaam, en heeft gevolgen voor het milieu, straling en het stralingsniveau van het lichaamseigen bot is niet veel verschil tussen. Acryl sanitaire ware verscheen voor het eerst in de Verenigde Staten, meer dan 70% van de wereldmarkt heeft bezet.


Als gevolg van de moeilijkheden en de hoge kosten van acryl productie zijn er veel goedkope en goedkope alternatieven op de markt. Deze vervangers zijn ook wel genoemd "acryl", in feite gewone biologische boards of composiet panelen (ook bekend als sandwichpanelen). Gewone biologische bord is gemaakt van gewone biologische glas kraken materiaal met pigment. De oppervlaktehardheid is laag, en het is makkelijk te vervagen. Na het schuren met fijn zand, is het polijst effect slecht. Alleen het oppervlak van een laag van dunne plaat in het midden is de ABS kunststof, acryl, acryl display rek met gemaakt door de thermische uitzetting en samentrekking van gemakkelijk delaminatie. Ware en valse acryl, kan afkomstig zijn uit het gedeelte van de plaat van de kleine verschil en polijsten kleureffect te identificeren.

blob.png

Een paar:Wat is het acryl materiaal, de bescherming van het milieu? Volgende:Wat zijn de voordelen van acryl productie?