Het gebruik van acryl panelen

- May 26, 2017-

Het gebruik van acryl panelen

 

Acryl producten omvatten acrylplaat acryl kunststof, acryl lichte vakken, acryl tekenen, acryl bad, acryl kunstmatige marmer, acryl hars, acryl (latex) verf, acryllijm, enzovoort een breed scala van producten.

 

Mensen zien vaak de acryl producten uit de acryl pellets, blad of hars en andere grondstoffen door een verscheidenheid van verschillende verwerkingsmethoden en met een verscheidenheid van verschillende materialen en functionele onderdelen te worden samengesteld uit de acryl producten. Zoals voor de generaal vaak gehoord van acryl fiber, acryl katoen, acryl garen, acryl nylon, enz., verwijst naar de polymerisatie van acryl fiber van de door de mens veroorzaakte, en acryl zijn producten niet gekoppeld.


520-2.jpg


Onder hen, is het vaak gezegd dat de acryl plaat polymethylmethacrylaat methacrylaat polymere methylmethacrylaat (PMMA) blad, dat uit de polymerisatie "methylmethacrylaat monomeer methylmethacrylaat (MMA)". Of door de acryl pellets geëxtrudeerd door de squeeze plaat machine. Verleden bestuur beter bekend als plexiglas. Acryl van Engelse acryl, wat betekent dat de organische verbinding gemaakt van MMA PMMA bestuur, transparantie en doorlating als glas in het algemeen. Van alle doorzichtig plastic zoals PS, PC, of door de slechte kwaliteit van de MMA gemaakt van gerecycleerde materialen worden gezamenlijk aangeduid als plexiglas. Om te onderscheiden, speciale kwalitatief hoogwaardige puur materiële MMA gemaakt van PMMA bestuur acryl plaat, om het onderscheid met de algemene plexiglas plaat genoemd.


Een paar:Over lichtgevende plexiglas toepassingen Volgende:Acryl buigen proces