Doorzichtig geel acryl plexiglas

- Nov 23, 2016-

Acryl is methyl acrylzuur methyl ester, na een lange tijd van reactie van de oxidatie en Zon en regen, organische glas oppervlak metamorfe transformaties. Algemene initiatiefnemer meestal azobis isobutyronitril of benzoylperoxide, de aggregaatformule is als volgt: meestal een periode van inductieperiode is polymerisatietempo nul. Gedurende deze periode verandert geen viscositeit in het systeem. Dan begin polymerisatie, monomeer conversie verhoogd bij omzettingssnelheden op ongeveer 20 procent respectievelijk, aggregaten aanzienlijk sneller, genaamd automatische versnelling. Als niet goed gecontroleerd systeem is onderhevig aan stormen verzamelen en prestatie slechter maken. Na een conversiepercentage van respectievelijk 80 procent, aggregaten verminderde gestopt reacties significant, moet de temperatuur verhogen om de polymerisatiereactie volledig te vergemakkelijken. Methylmethacrylaatpolymerisatie vindt plaats tijdens automatische versnelling was voornamelijk te wijten aan de warmte van polymerisatie van het overwinnen van moeilijkheden, oververhitting van het systeem, plexiglas wordt geel. Tijdens het polymerisatieproces is polymerisatie warmteverwijdering het grootste van het polymerisatieproces. Langdurige opslag van plexiglas, bij voorkeur met een beschermende film, isolatie van de buitenlucht, plexiglas die op een droge plaats is bewerkt, moet met beschermende folie worden verzegeld, bij gebruik van de glasverwerkende producten, aandacht besteden aan de hoeken en wrijven! CPVC-plate sterke corrosiebestendigheid: de meest geschikte corrosiebestendige uitrusting. Eenvoudige verwerking, snijden, lassen, buigen zijn heel eenvoudig. Hoge sterkte, hoge stijfheid en hoge hardheid, goede elektrische isolatie en goede chemische stabiliteit; Uit lage waterabsorptie; Makkelijk te binden en te schilderen.
CPVC-blad verhoogde de onregelmatigheid van moleculaire bindingen, verhoogt de polariteit, verhoogt de oplosbaarheid van hars, verhoogt de chemische stabiliteit, waardoor de hittebestendigheid van het materiaal, zuur, alkali, zout, antioxidant, corrosie, de mechanische eigenschappen van de numerieke hitte vervormingstemperatuur verhoogt. Vergeleken met gewone PVC, met uitstekende weerstand tegen hoge temperaturen, uitstekende corrosiebestendigheid, goede dimensionale stabiliteit, gemak van verwerking, uitstekende brandvertragende eigenschappen.
Plastic variabele geel is kunststof van een basiseigenschap, plastic variabele geel van redenen veel, maar welk belangrijkst vanwege de redenen UV-effect is, PBT-materiaal ook niet uitzondering, vanwege de verlichting van het procestype in de lamp, zal UV-lamp produceren , UV-stralingsplastiek maakt het variabel geel, zeker in plastiek in de blik kan wat anti-UV materiaal toegevoegd worden, maar dit verlengt het gewoon variabel geel van tijd, de tijd lang heeft het ook geel van.

Een paar:Acryl lichtboxen productie notities Volgende:Acryl vis tank fabricage