Soorten plexiglas display?

- Nov 23, 2016-

Plexiglas heeft de volgende kenmerken: hoge doorlatendheid; Tot 92% kunnen kleuren worden geproduceerd.
Acryl display stand is een plexiglas plaat verwerking display, voornamelijk gebruikt in hotels, winkelcentra, winkels en andere display producten. Acryl display stands zijn verdeeld in de categorie├źn?
Acryl tabak display stand
Acryl tabak display stand is dat we allemaal wonen in de gemeenschappelijke acryl display stands, meestal gebruikt om op te slaan om de weergave van tabaksproducten te tonen. Waarom kiezen voor acrylmateriaal tabak display stand?
Acryl cosmetische display stands

Acryl cosmetische vertoning is een weergave van de meest bekende, vooral de mooie meiden zoals een winkel make-up, als meestal veel aandacht, zie je veel winkelcentra, winkel displays displays acryl cosmetische display plank voor cosmetica. Super-effecten, Super, een breed scala aan rijke kleuren, doorschijnend, delicaat en zuiver, de make-up spelen een perfecte effecten, het is dit visuele effect, het cosmetische promotiewerk vergemakkelijkt, de prestaties van de winkel sterk verbeteren, de cosmetische displays van acryl Zijn uw beste keuze van wit!
Acryl bril display stand
Plexiglas display toont een paar glazen beeldschermen, glazen zijn nauwkeurig bewerkt, sterker aanpasbaar in een natuurlijk milieu, anders schade vatbaar voor falen en moeilijk te repareren, zelfs kleinigheden. Dus ze moeten allemaal goed beschermd zijn, plexiglas heeft uitstekende weersomstandigheden, de eigenschappen van het acrylproduct zijn ongewijzigd, zelfs als ze blootgesteld worden aan regen, maar een brilweergave voor iedereen!

Een paar:Plexiglas gieten Volgende:No