Diverse toepassingen van plexiglas materiële rekken - acryl planten

- Sep 13, 2017-

Diverse toepassingen van plexiglas materiële rekken - acryl planten

Plexiglas gegevensframe in de bank is heel gebruikelijk, telecommunicatie en andere breedband voor de locatie. Algemene informatie over bancaire gerelateerde zakelijke informatie, zoals business proces, nieuwe details van de raadpleging, bankgegevens, enz. Inleiding. Informatie kan worden A4 kan, A5 er te zijn, het een tijdschrift, krant. De stijl van de staander is ook zeer divers, het kan verticaal, gebogen, trapeziumvormige. Ook de plaatsing kan een rechte lijn, kan het een slash. Frame logo kunt afdrukken kan, gravure kan ook, zeefdruk ook. De kleur van de staander zelf is ook vrij om te kiezen. Behalve transparantie kan ook worden zwart, bruin, rood, blauw en andere kleurrijke kleuren.

Naast de bank de telecommunicatie is het kantoor ook het hoogtepunt van de staander. Sommige van de documenten in het kantoor zijn het best geplaatst met informatie racks. Tijdelijk niet over de gegevens kunnen worden opgeslagen met een map, het recent gebruik van informatie om te bekijken van het scherm kan worden gebruikt voor het plaatsen van het display. Multi compartiment schermstandaard kunt maken die omslachtig informatie wordt duidelijk en overzichtelijk, met de stoel met de release, gemakkelijk te bekijken. Deze acryl bestandsinformatie frame bovenstaande kan ook worden gemarkeerd Logo, makkelijk te gebruiken op hetzelfde moment prima overweg met de bedrijfscultuur.


Een paar:Promotie van de boetiek - collectie en collectie in één van de stad acryl papier Volgende:Hoe de smaak in de acrylbox te verwijderen?