Verticale hechting en afschuining van acrylplaat

- Oct 25, 2017-

Verticale hechting en afschuining van acrylplaat

Het verlijmen van acrylplaat wordt hoofdzakelijk beïnvloed door twee aspecten: de toepasbaarheid van lijm zelf en de vaardigheid van verlijming.

Acrylplaatverbindingsvaardigheden

De gevelverlijming is een van de meest gebruikte hechttechnieken.

Eerst moet het te verlijmen oppervlak worden schoongeveegd. Het beste gebruik van het lijmbindingsprofiel, dat niet schudt, wat bevorderlijk is voor de hechtingskwaliteit. De dikte van 3 mm acrylaatplaathechting kan worden aangebracht in de fijne draad, met behulp van capillaire werking om de verbinding te voltooien, vóór het uitharden van de kleefstof om draad af te zuigen. Of gebruik plakband om het onderdeel te beschermen dat niet hoeft te worden gelijmd, laat de lijmlaag met lijm achter en dompel het vervolgens in de acrylplaat om de bellen te extruderen.

4185907287_379787992.jpg

Twee, waarmee twee stukken acrylplaat aan het platform worden gekoppeld en plakband aan de onderkant wordt aangebracht, waarbij een opening van niet meer dan 0,3 mm breedte overblijft om de coating te maken. Injecteer vervolgens de lijm gelijkmatig en langzaam in de opening van de zijkant met de spuit totdat deze volledig is gevuld. Verwijder vervolgens het plakband nadat het volledig is gestold.

Drie, een hechtoppervlak moet 90 graden gebruiken om kopiëren, plakkerige verplaatsing van het oppervlak te voorkomen. De kleeflaag moet uniform en langzaam zijn. Volledig genezen zijn om de sjabloon te verwijderen.

Vier. Plane bonding is een speciale lijmmethode. Eerst worden de kleefvlakken gereinigd en horizontaal geplaatst en wordt een juiste hoeveelheid kleefstof op het oppervlak geplaatst. De andere kant van de acrylplaat is geneigd om de acrylplaat aan te raken die is gecoat met lijm, en dan wordt deze langzaam en gelijkmatig neergelegd en de bellen worden van een kant naar buiten getrokken om de verbinding te beëindigen.

56-1.jpg

Vijf, acrylplaatverbindingen verdienen aandacht:

1. Alle acrylkleefstof kan het oppervlak van acrylplaat aantasten en sporen nalaten die moeilijk te verwijderen zijn. Daarom kan het worden gebruikt om de onderdelen te beschermen die niet gebonden hoeven te worden door het plakken van lijm. 3, als de kleefmiddel dosering te weinig is, zal de kleefstof lucht in de lucht brengen wanneer de kleefstof wordt samengetrokken. 2, vet, stof of poriën zal de coating van de lijm gelijkmatig belemmeren en de bubbel verlaten, dus moet worden verwijderd voor het lijmen. 4, directe klap zal het bindende oppervlak rand vanwege de snelle verdamping van lijmen en wit. 5, voordat de lijm niet volledig is uitgehard, zal blootstelling aan direct zonlicht gedurende lange tijd acrylproducten in verschillende mate vergelend maken, wat de schoonheid van acrylproducten ernstig aantast.

101-1.jpg

Een paar:Het prachtige display vertelt u hoe u de levensduur van een acryl-displayrek kunt verlengen! Volgende:Hoe op te lossen van de enorme uitwijking van acryl producten?