Wat zijn de voordelen van acryl productie?

- Oct 25, 2017-

Wat zijn de voordelen van acryl productie?

Shenzhen Xianfeng Dragon Industrial Co., Ltd. is de ontwikkeling en productie van acryl producten acryl display rek, organisch glas, acryl serie producten Home inrichting koopwaar display (showcase) series, briefpapier serie, organisch glas, acryl, acryl serie van trofeeën, medailles voor hotel producten series met acryl foto frame-serie, organisch glas, acryl serie drank licentie vergunning merk marketing Raad serie, acryl bewegwijzering serie van plexiglas (acryl) producten. Het is de productie basis van professionele plexiglas (acryl) producten op dit moment in china.

4295378537_1830051196.jpg

Voordelen van acryl productie

1, het materiaal zelf: transparante organische glazen plaat gebruikt in de outdoor reclame-industrie heeft zeer goede lichtdoorlatendheid, plus ingebouwde lichtbron, uniforme helderheid of zachte nacht. In vergelijking met de organische glazen neon teken is niet licht, neon lamp is lichtgevende neonlichten en lijnen. De zachte lijn.

2, hoogglans, felle kleuren, kleur gedurende meer dan tien jaar. Dit is een metalen woord of inkjet afdrukken niet kan evenaren. Bijvoorbeeld, Beijing stad, 82 jaar een McDonald's van organische glazen doos, nog steeds als nieuw externe glans speciale kleurverzadiging en duurzaamheid en uitstekend in de zon dat glashelder, mousserend gevoel is een van de belangrijke redenen voor de klant van de selectie van organisch glas gevoel.

3, ingebouwde lichtbron: geen externe bedrading, niet gemakkelijk te beschadigen. Eerst en vooral, is er geen externe bedrading, die lost het probleem dat de neon-bedrading niet mooi buiten is. Het lost ook de problemen van draad, lichtbron blootgesteld aan lucht, kortsluiting, vonken en zo verder. En vanwege de goede afdichting van organisch glas, maar ook het oplossen van het probleem van het niet inschakelen van de verlichting in de regenachtige dagen, de regen en sneeuw dagen zoals gewoonlijk. Acryl verwerking

4, organisch glas, organische glazen box word consistentie: op dit punt, organisch glas, lichtbak molding thermoforming is het woord, is de biologische glasplaat na Verwarming, via een verscheidenheid van wegwerp plastic of kunststof molding sterven druk, dus hetzelfde uitsterven enkele of meerdere producten zijn hetzelfde de. Bovendien, de kleur, zolang hetzelfde kleurnummer van twee vellen kleur zijn zeer consequent, blote ogen bijna niet kan worden gescheiden. In termen van deze twee betekenissen, de consistentie van kleur en de consistentie van specificaties zijn geschikt voor de publiciteit van beeld van de onderneming, en ook het vergemakkelijken van de hereniging van winkel decoratie en winkel decoratie stijl.

4342169595_880969368.jpg

5. stabiele fysische eigenschappen, sterke anti variant vermogen van hoge en lage temperatuur, dat één van de belangrijke kenmerken van organisch glas toegepast in outdoor reclame-industrie is. Allereerst heeft het een sterke capaciteit te weerstaan ultraviolette straling, die is een van de redenen waarom het niet vervagen. Bovendien, kan het weerstaan hoge temperatuur 70 graden. Lage temperatuur is 50 graden Celsius. In dit bereik, zal het niet veranderen. In de meeste gebieden van China, is er geen dergelijke temperatuurverschil, dus in openlucht, bedrijven kunnen gerust te gebruiken.

6. de sterke zaagt

(1) thermoforming prestaties: de constante temperatuur is tussen de 70 en 50, en de temperatuur is tot een bepaalde hoogte. Na het verzachten, kan het worden gegoten in verscheidene vormen volgens de vorm van het sterven. Na afkoelen tot normale temperatuur, stabiliseert het ook de fysische eigenschappen.

(2) sterke zaagt: het kan worden gebruikt voor speciale-vormige verspanen van plexiglas plaat door snijden, zagen, boren en andere hulpmiddelen. Onder normale omstandigheden zal de acryl plaat niet barsten.

4569101771_72088126.jpg

Een paar:Het gebruik van acryl Volgende:Acryl box inzetbaar te houden van eten?