Wat is het acryl materiaal, de bescherming van het milieu?

- Sep 13, 2017-

Wat is het acryl materiaal, de bescherming van het milieu?

Acryl, ook bekend als PMMA of acrylaat, van Engelse acryl (acryl plastiek). Chemische naam is polymethylmethacrylaat, is een belangrijke vroege ontwikkeling van kunststof polymeermaterialen, met goede transparantie, chemische stabiliteit en weersbestendigheid, gebruiksvriendelijke, kleurstof, gemakkelijke verwerking, mooie verschijning, in de bouwsector heeft een brede waaier van toepassingen. Plexiglas producten kunnen meestal worden onderverdeeld in gegoten, geëxtrudeerde en gegoten.

(A) gebruik

Acryl producten acryl, acryl kunststof, acryl lichte vakken, tekenen, acryl bad, acryl kunstmatige marmer, acryl hars, acryl (latex) verf, acryllijm, enzovoort een breed scala van producten. Acryl producten, die voor mensen gelden, zijn gemaakt van acryl grondstoffen zoals acryl pellets, platen of harsen, en worden geassembleerd met een verscheidenheid van verschillende materialen en functionele onderdelen. Zoals voor de generaal vaak gehoord van acryl fiber, acryl katoen, acryl garen, acryl nylon, enz., verwijst naar de polymerisatie van acryl fiber van de door de mens veroorzaakte, en acryl zijn producten niet gekoppeld. Onder hen, is het vaak gezegd dat de acryl plaat polymethylmethacrylaat methacrylaat polymere methylmethacrylaat (PMMA) blad, dat uit de polymerisatie "methylmethacrylaat monomeer methylmethacrylaat (MMA)". Of door de acryl pellets geëxtrudeerd door de squeeze plaat machine. Verleden bestuur beter bekend als plexiglas. Acryl van Engelse acryl, wat betekent dat de organische stoffen gemaakt door de MMA PMMA-bestuur, zijn transparant en transparant als glas in het algemeen. Als gevolg van alle de doorzichtig plastic zoals PS, PC, of door het slecht herstel van MMA van de plaat gemaakt worden gezamenlijk aangeduid als plexiglas. Omwille van de segmentatie van vervaardigd het PMMA-bord uit hoogwaardig puur materiële MMA met acryl plaat zal worden genoemd, en is gescheiden van de algemene plexiglas plaat.

3737956842_583039409.jpg

(B) kenmerken

1, met een kristal lijkende transparantie, lichte transmissiesnelheid van 92% of meer, zacht licht, duidelijke visie, met de kleur van de kleurstof van acryl en hebben een goed kleureffect.

2, de acryl plaat heeft uitstekende weersbestendigheid, hoge oppervlaktehardheid en Oppervlakteglans en betere prestaties van de hoge temperatuur.

3, het acryl bord heeft een goede verwerkingsprestaties kunt genieten, ofwel het gebruik van thermoforming, u kunt ook de machinale verwerking.

4, transparante acrylplaat met glas kan worden vergeleken met de lichtdoorlatendheid, maar de dichtheid van slechts de helft van het glas. Bovendien, het is niet zo breekbaar als het glas, zelfs als de schade, het houdt niet van de vorming van scherpe stukjes glas.

5, acryl slijtvastheid en dicht bij de stabiliteit van goede, een verscheidenheid aan chemische corrosie bestendig aluminium.

6, de acryl plaat heeft een goede bedrukbaarheid en spray coating, het gebruik van passende afdrukken en spuiten van proces, kun je acryl producten ideale oppervlakte decoratie-effect.

7, ontvlambaarheid: niet-zelfontbranding maar ontvlambaar is, hoeft niet zelfdovend.

4475011472_223291203.jpg

(C) de milieuprestaties

Acryl materiaal is toxisch: eerst het acryl materiaal zelf is niet giftig en eigen verspreide smaak op het menselijk lichaam is ook niet giftig. Maar in een bepaalde omgeving, het acryl zullen "giftig" omdat het smeltpunt van acryl op 130-140 ° C, bij kamertemperatuur, de acryl geen chemische reactie is, maar bij hoge temperaturen, de acryl reactie giftige gassen dergelijke produceren zal zo hoge-temperatuur verbranding van acryl, acryl zal giftige stoffen uitstoten. Een ander voorbeeld is het gebruik van laser gravure snijden van acryl verwerking als de verdeling van de sterke smaak, vaak geur mensen duizelig maakt, deze andere giftige maar niet zeer giftig, verdient het aanbeveling acryl producten fabriek in de laser gegraveerd acryl blad is het openen van de uitlaat-fan, om niet teveel personeel inademing van deze gassen.

Acryl poeder is giftig: acryl stof met gewone plastic, is een solide gevaarlijke stoffen, het menselijk lichaam heeft een gemeenschappelijk gevaar voor stof: erosie van de mucosal weefsels, op lange termijn oorzaak longontsteking, emfyseem en zelfs longkanker, schade aan bril, van de huid in de menselijk lichaam, zodat het acryl stof giftig is. Acryl verwerking productieproces om een masker, met name voor acrylaat polijsten.

Zelfklevende acryl lijm is giftig: acryl lijmen in het algemeen maakt gebruik van een nieuwe generatie van plexiglas lijm, haar chemische samenstelling omvat voornamelijk ijsazijn, chloroform, fenol. Naast ijsazijn is lage toxiciteit, chloroform en fenol zijn alle giftige stoffen, kunnen we zien dat acryl lijm is giftig en grote schade aan het menselijk lichaam. Maar een acryl afgewerkt product met behulp van acryl lijm zeer weinig water, zodat lijmen splicing goede acryl producten over de toxiciteit van het menselijk lichaam ook erg klein is.

Slechte kwaliteit vervalste acryl is giftig: de echte kwalitatief hoogwaardige acryl niet-toxisch, maar veel binnenlandse acrylplaat fabrikanten om te besparen kosten, het gebruik van het opnieuw verwerken van plastic afval materialen opnieuw verwerken (geproduceerde plaat genaamd PS bestuur, niet echt acryl board), deze slechte kwaliteit er zijn andere ingrediënten in de plaat, zoals hars, zoals een klas, zodat het proces zal vormen een gehalte aan vluchtige. Geworden een schadelijke gas.

4413011432_1758919762.jpg


Een paar:De behandeling van organisch glas Volgende:Het gebruik van acryl