Wat is het verschil tussen organisch glas en gewoon glas?

- Nov 13, 2017-

Glas is het hoofdbestanddeel van glas-silica, in de glasindustrie, meestal gewoon kleurloos transparant wit glas, gewoon glas genoemd. Dit soort glas is het grootste product van bedrijven voor vlakglasproductie en het is ook de meest gebruikte grondstof voor glasverwerkende bedrijven.

Gebruik: direct gebruik van wit glas alleen voor laagwaardige kantoorgebouwen, winkels en woningen, enz.

Prestatie:

Licht- en hittebestendigheid zijn goed, zo niet opletten, soms negeren en veel problemen veroorzaken. "Wit glas bestand tegen sterke wind, slagvastheid is relatief slecht, gemakkelijk te doorbreken.

PMMA is polymethylmethacrylaat, een soort plastic. In 1927 verwarmde de chemicus van het bedrijf Rom Haas in Duitsland de acrylester tussen twee stukjes glas en de acrylester werd gepolymeriseerd om een ​​kleverige rubberen sandwich te vormen, die als veiligheidsglas kon worden gebruikt om breken te voorkomen. Toen ze op dezelfde manier methylmethacrylaat polymeriseerden, kregen ze een organische glasplaat met goede transparantie en goede eigenschappen, en het was polymethylmethacrylaat.


In 1931, Rom & Haas bedrijf om deel te nemen in de productie van PMMA, voor het eerst gebruikt in de vliegtuigindustrie, ter vervanging van de gebruikte plastic celluloid, luifel en voorruit.


Als het toevoegen van een verscheidenheid aan kleurstoffen bij de productie van organisch glas, kan polymeriseren tot kleur organisch glas; als het toevoegen van fluorescerend middel (zoals zinksulfide), gepolymeriseerd fluorescent organisch glas kan zijn; bij toevoeging van kunstparelpoeder (zoals basisch loodcarbonaat), daarna geprepareerd parelglas.


Een paar:http://www.oukeok.com/ Volgende:Marktperspectief op acrylmeubels